IZVIRNO SPOROČILO: farfala
marta se je vrnila iz bolnice, ker je prišlo do komplikacij po operacij, se javi kmalu, Drži se marta
Držim pesti, da bo sedaj vse ok. Pa čimprejšne okrevanje ti želim.
Farfala- midva imava sušilca Bosch že 3 leta ne vem točne oznake vem pa da je bil takrat eden med boljšimi cena je bila 1000E. Pa sem grozno zadovoljna, ker lahko dam notri sušit tudi čevlje, pa bunde...na posebnem porgramu. Je pa čist odvisno na kaj daš sušit lahko daš tako tudi da je za lažje likanje , lahko tako da daš samo v omaro, potem je poseben program za svilo in fina materaiale... mah ni da ni. Je pa zakon in ga ne zamenjam.
Jancci- ja to se res pozna če imaš doma M v vratvsu zato, ker tam ni v stiku z boleznimi tako kot v varstvih ali pa v vrtcu.
Kdaj imaš pa pregled naslednji? Mogoče te takrat pregleda, pa mislim, da če bi ti rekla da ti je čuden izcedek ali kaj podobnega bi te pregeldali? Mene vedno in posledica zadnjega pregleda je

to, da imam skoz težave z mehurjem, ker me je tolk grdo pregledal,.... jutri grem parv zaradi tega do svoje zdravnice, ker me ful tišči lulat pa nareedim par kapljic, pol pa konec in tišči me ful dol.
Ali boste svoje otročke kaj peljale na Miklavža?
Za kašlej pa jaz pijem žajblov mlek in mi je ful pomagal da sem začela lepo produktivno kašljat.
Rubica- no jaz držim pesti da se čimprej začne in še prej konča.
< Sporočilo je popravil kiara24 -- 30.11.2010 9:34:57 >