IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
tukaj, ravno malega uspavala. sva bila zunaj, se nadihala zdaj pa spi
sem te hotla vprašat, kako ti pripravljaš ribe - imam vitkega soma
vitki som je zelooo dober v koruzni moki. jaz ga posolim in dam v koruzno moko, pa pečem na olivnem olju in to je to zraven ponavadi, krompirejva solata.
Jancci-no tole pa je nekaj vidiš amnia je malo pospešila vse skupaj, upam, da ni bilo krize, no glede na čas ko si se nam oglasila se pravi da je bilo hitro

. Bravo mami in bravo Brina!!!
Farfala- kar bo. Milsim pa da sem zdej že kaj jast naslednja k sem na vrsti. Zmatrana od vikenda, k nas nč ni doma alip a imamo obiske. Samo je luštkan pa res je velik.
Zvezdica- no upam, da je P kaj bolje.
Ploha- ja sem pekla pa pol popoldan sva mogle s Klaro vse znosti tja ka so imeli praznovanje... pri nas pa moj pravi da bi za NL nekam šli da nebi bili doma pa jaz ne vem ali kako bo pol ko bo šla Klara spat mora bit en pri neje, a ni tako? a sem čudna? Kar se tiče okraševanja in postavljanan smrekic, je pa tako da meni tudi ni filing da je to že vse prej kot bi moralo biti, ker potem sploh ni pravega občutka kdaj je čas za to.
Mere pri
Klari so: velika je 92cm in pa težka 11.8kg nekaj takega.
grem nekaj pojest pol pa šibam v KR za porodniško zrihtat upam, da bo šlo brez porblema skoz!!!