IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Q:
Ali se vaši januarčki sami oblačijo in slačijo?? Ali morate še kaj pomagat?
ah kje pa

oblačijo jo drugi
nogavice in copate sicer sama sezuje in obuje. spodnje hlače in trenirko zna sama slečt. če se res matra, zna trenirko tut oblečt (je parkrat dvoje hlače nosila, k nisem vedla, da je še ene ekstra gor navlekla

). sam večinoma v eni hlačnici obe nogi pristaneta

jopo zna odpet in slečt, oblačenje ji ne gre. en rokav še potegne gor, več pa ne. pri puloverju lah glavo čez potegne, včasih pa glava zaroma v rokav

pri slačenju pa sam eno roko ven potegne, več ji ne gre
je pa jaz nisem nič učila. ko pokaže interes za neki in se začne s tem ukvarjat, jo pustim, da sama dela in ko se jezi, jo mal spodbujam, da bo že šlo, sam vajo in potrpljenje rabi

večkrat zanalašč nočem pomagat

za bolne
I je kar fajn. je imela čez 39 vročine, ampak sem se pol spomnila, da je na peči ležala

se je spravila gor, pa kovter nase navlekla in švicala

sem ji pa vseen dala žličko calpola, ker jo je ful matral, pa mal čez 38 je vseeno imela.
A je pa spet začel mal kašljat, upam, da jo odnese brez večjih posledic. drugače je pa srček. tak dobrovoljnež, pa ful zgovoren. edin včas mi je zoprno, ker ne morem za vsak jok skočit, kot sem pri I, in imam kar mal slabo vest

pa ko res joka, jaz pa I, k ima vročino, cartam in mi je kar mal bad. k jee pa še mal premajhen, da bi lah oba naenkrat v naročju sedela