IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Saj res kako ste oprale oz. razkužile lupinico in voziček?!
Pa zanima me ali bi jo vi imeli doma ko rodim ali bi jo dali v varstvo?!
Oboje sem slekla in vrgla v stroj. Kar se ne da slect, oprala z gobico in detergentom, pospricala s cevjo in pospricala s spitadermom. Dele, ki niso v stiku z otrokom pa samo z mokrim robckom in cez spitaderm.
Definitivno varstvo. Pred porodom sem bila v dvomih, zdej pa je bil JM en teden na negi in ga ne bi mela skos doma. Ko je doma, mu ful manjka vrtcevska energija in rata zivcen in agresiven, ker je ne more toliko sproscat, torej rabi pozornost non stop. Ce je ni, pride na udar se ljubosumje. Ti povem, da mi je v tem tednu zacelo trpet mleko in izgubila sem ritem dojenja, tako da se mi je vse na glavo postavilo, mala se premalo redi in od novega leta ze gnezdiva za vzpostavitev mleka nazaj. Pa mala se ni bolna kljub JMju v vrtcu. Zdej je mali spet v vrtcu in je veliko bolj prijazen, sproscen, potrpezljiv, jaz pa imam cas Lien priklapljat kadarkoli. Ce bos izbrala Klaro obdrzati doma, si daj par mesecev casa, da se z dojenckom ujameta.
Je pa na oktobrkah ena mamica, katere sin je zbolel za bronhiolitisom in je se tamala to dobila in so skos po pediatrih in bolnicah, tolk da ne na infuziji

. Ji pa v vrtcu prekrivajo viroze in obolenja... Ce je vas vrtec vprasljiv in leglo obolenj, je za 2x premislit.
khurde JM je totalno uzival pri noni, mende nic klical ocija, ki ga obicajno takoj ko se zbudi, ni ga motilo drugo stanovanje, ni rabil svojih igrack, bil je angelcek, opoldan je sel spat (zadnje case strajka). Se mi zdi, da sem super tajming izbrala. Zdej par mesecev sele takoj spozna nono in se je ful razveseli, ne rabi se vsakic navajat nanjo, tako da mi ni hudo, da bi bilo njemu hudo

. Prej je bil se malo rezerviran in tako ga res nisem mogla samega z njo pustit, ce je se ni cisto posvojil. Je pa cisto udarjen na njeno mamo, svojo pranono, njej se smeji kot klovn, samo da jo zagleda

. Njo si je zapomnil, spoznal in jo posvojil ze pred enim letom, pa jo zelo redko vidi

. Sta se mi nona in teta kar malo smilili, ker se je nazaj drzal.
Joj jaz pa ze vec kot en teden kasljam, mogoce sem imela pa JMjevo virozo. Zjutraj se zbudim cisto zagiftana kljub vlazilcu in do popoldan se ne izkasljam vsega ven. Ce kmalu ne neha, si bom zribala grlo do angine

. Danes bom kar JMjev sirup za izkasljevanje vzela.