11.01.2011, 11:12
1630
kwa s faca!!!
M ni nikol kej dost dude marala, smo jo s kapljicam mazal da je kake 2 minute žvečla, pol jo je pa ven vrgla. Z B je podobno.
Tardečo sem pa jest dobila 2 meseca po porodu in jo imela redno vsak mesec. Pa sem 6 mesecev samo dojila. Pričakujem enako tut zdaj.
Ploha za tole tvojo kost je pa zame še prezgodaj
Jest sem mojim staršem rekla, da so 30 let nazaj hišo naredil kot so jo pač takrat najbolj znal in mogel s sredstvi ki so jih imeli... vrjetno bi danes naredili čisto drugačno hišo, ker so v svetu nova spoznanja, tehnologije, način življenja... enako je z vzgojo!! Takrat so vzgajali in delali kot so najbolj znali, mi pa zdaj vzgajamo in delamo kot mi najbolj znamo glede na svet v katerem živimo. Mislim, da je te dva svetova težko primerjati!!? Poleg tega smo mi čisto drugi ljudje kot so naši starši..... čez 30 let bo pa spet vse drugače. Pa ni nujno da je to boljše ali slabše, je pač drugače! Tok o tem.
Aja.. moja B je bila včeraj 1 mesec in ima 5 kil. Lakom lačeeeen!

sem preverjeno gledala prejšn tedn...
, ker sem 3xkopirala objavo
jst pa rabim še mal odklopa, tko da bom mal pokomentirala
mission impossible, pa tudi če sem v prvo dojila 16 mesecev, cele noči, zdej polno dojim, sprehajam se ful, v prvo sem se ogromno, ma to ni dovolj, bo treba sladkor omejit pa resno začet razmišljat o kaki telovadbi - ma itak bo ostalo pri razmišljanju, od tega pa ne gredo dol kile, a ne???