Mimi WB, kako ste? Kako fletek? Se že kaj premika?
vredu

...pred dopustom podpisali pogodbo in not je datum 31.8.2010...tako da takrat more bit fertik in dobimo ključe....pol pa itak še kup stvari za uredit in kupit....po tem datumu začnejo pa zakonske penale tečt, itak da te nagnejo kjer te lahko...na predpogodbo namreč ni zakonskih penalov

.
bili smo v Sv.Petar pri Biogradu....tja bomo zdaj neki cajta redno maširali, ker imamo prikolico, ki je ne premikamo

, to bi bil za mojga prevelik podvig
včeraj po tistem, ko sem se javla smo imeli neurje in nam je vse skupi ven vrglo, tko da sva z dragim lahk sam filmček na račkotu gledala....tud prav, bolš bi bilo sicer če bi pred pod deseto štartala

, ker dans ni blo glih lušno vstat....na morju smo se fino razvadili, še otroci so spali do pol devetih
najki...lep trebušček
marta, super vam gre zaenkrat tole uvajanje

....mi tud nismo imeli večjih težav....smo jo pa včeraj srečali in naša tamala kot, da jo je čist pozabla

....sam pri nas je itak tako da če sem jaz zraven težko gre kam drugam, sploh zdaj, ko smo bili toliko skupaj
Aja pa ena je spraševala Mimi kako kaj fletek, jst pa razmišljam da jo sprašuje po nosečnosti, pa da nisem vedla, no ko sem v eno tretje počasi prebrala sem skapiralauser posted image
*x*y*z* si mi že hotla čestitat?

...ne,ne pri nas nič novga
Ploha, konkretne mere...čist mogoče da se je zmotla, rečmo 500gr gor al pa dol

, usp nč gor sam dol

....lepo, da je

še vedno pravilno obrnjen, če se je že ful nizko spustil bo verjetno tako tudi ostal, držim pesti