IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Me zanima, če katera ima kak poganjalec (un kot kolo, ki ima le 2 kolesi), ki je dovolj majhen za naše palčke? Mi imamo enega, ampak je še konkretno prevelik. Princesa pa skoz leze na kolesa in se mi zdi, da bi jo kar na tak poganjalec posadili...
Mene je teh reci mal groza, ker to ful siba pa nima zlajf in sem ze videla mulcka, k se je po klancu spustil direkt proti prometni cesti v sekundi, k oci ni gledal. Oci je se komi registriral in zalaufal za njim, da ga je ustavil... Pa je imel mulcek ksne 3 leta ali vec in se ni znal obvladat zadeve... Pa tudi s poganjalcki se recimo triletniki gonijo po cestah in direkt proti kriziscu, ustavjo sele na robniku. Men se zdijo te stvari ful nevarne, ker nimas niti nadzora nad njimi pa ful letijo. Mislim za nase mulcke. Razen ce bos vaso samo po zascitenih parkiriscih in dvoriscih pustila, stran od ceste. Drugace pa ima Jan v vrtcu en trikolesnik z napihljivimi gumami in mu nogice lepo pridejo do tal, pa unga ful rad poganja po dvoriscu, je bolj stabilen in pocasnejsi od dvokolesnih pa se vodilno palico ima, s taksnim bi jo komot vodila cez prometna obmocja pa pol pustila gonit po varnem.
Jancci js imam tolk stvari v glavi, da niti ne vem kje bi se lotila, ker jih ne morem niti v glavi v red spravit, pol pa kar resignirano izklopim mozgane in zdim, dokler ne naberem energijo za to

. Danes sem vzela tabletko zeleza s sokom, pa sem kovinski zamasek dala na plastenko, plasticnega pa na steklenicko z zelezom... Sploh nisem pogruntala do pol ure kasneje...
Sicer pa se je Jan vceraj zacel zbujat ob polnoci in potem je tulil do treh, sem bila tako zmatrana, da sem okoli treh zaspala kljub hudemu joku, oci ga je potem uspel pomiriti. Sva pomislila na petice in mazala s calgelom, ma ni dolgo drzalo... Pa se cez 38 temperature je dobil in tudi zjutraj je imel cez 38. Z Janom se potem nisva zbudila do 9ih zjutraj, cist sva bla v komi, sam je bil dobre volje in slinil se je, tko da bojo kar petice krive... Sam je bil pa v vrtcu glih 1 dan, pa spet na negi...
High trek je meni tudi ful lusn, pa kolikor se spomnim ima ful visoko nastavljeno sedisce in kosaro, da je blizu mamici in sploh ni tako dolg in ogromen kot nekateri.