Sam res, ma vse sanse, da te se tuki ujame

. Po moje pride konec tedna, sli so za 10 dni pa enkrat sredi prejsnjega tedna se mi zdi. Ce te ne bo danes al pa jutri glih zvilo, kar ti sicer privoscim

.
Js bom pocasi pop******... Mali je nehal antibiotike vceraj zvecer a verjamete, da ima danes ze mickeno povisano temperaturo? Ce bo tole spet zraslo se mi strga, se posebej, ce bojo spet useska kriva! Bi pomenilo, da antibiotiki niso pozdravili al pa je kaj drugega in bom rekla, naj naredijo temeljite preiskave. Prav cakam, da me iz vrtca poklice, da je spet vrocina nazaj

. Zdejle sem ze cel mesec na negi... No, upam, da je povisana temperatura ker ima malo poln nosek, to ponavadi pade, ko se nosek odpre... Sam lahk pa hitr spet na usesa pride. A to je pol kronicno vnetje uses?
**** ja kar dajaj mu za pit, se zmeraj bo nekaj tekocine obdrzal dokler zbruha. Sicer pa je fajn tud kaksna bolj slana juha pa seveda prepecenec, bobi palcke ipd. Pa probiotike za drisko. Sej hrane ni treba, sam ce le mores, ga rehidriraj. Mogoce s tistim rehidracijskim praskom iz lekarne?
kiara jaz mislim, da sem to pikico cutila pri ene 17. tednu... Jana pa pri 21. Drugorodke dostkrat prej zacutijo, sam jancci je mislim da tudi v 20. zdej zacutila. Ce do 22. ne cutis, se ni treba nic sekirat. Drugac so pa tudi prvorodke, ki pravijo, da ze po 14. tednih kaj cutijo, sam v bistvu ne vejo kaj naj bi cutile, pa ne ves al je res al ne. Odvisno od lege pa verjetno udi vitkosti, lahko udi velikosti otrocka. Sposodi si angelsound, pa bos takoj mirna, ko bos slisala srcek. Ceprav ne vem od katerega tedna dalje se ga slisi z ASjem.