writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del

clock-img

25.08.2010, 18:49

clock-img

ronja

pencil-img

15289

plohca, čestitam še tu! 2 sestrici, mala razlika = super kombinacija (preverjenouser posted image ). Še želje (se počutim ko vila rojenica, hehe): Naj se ti medo pocajta, Manca naj bo tako pridno in uvidevno dete kot Meta, Meta naj ne bo preveč ljubosumna, hišica naj bo tipitopi, ko se vrneš, tašči naj bosta v tadrugi hišici, kmetija naj se nekaj časa sama upravlja oz. naj vsaj tvojega medveda pusti pri miru, da bo lahko cartal svoje 3 najljubše punce na svetu! A sem še kaj pozabila?

clock-img

25.08.2010, 19:00

clock-img

khurde

pencil-img

2724

iiiiiiii, ploha, čestitke user posted image user posted image user posted image

zdaj pa čimbolj uživajte skupaj in bodite zdravi!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ok, who's next?

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Khurde, kako si?

ronja, pa ti?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

25.08.2010, 19:10

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ronja, kaj pa ti ob dveh zjutraj pokonci?!?!?

khurde, probavam nejamrat, hehe. Sem probala zaspat, pa sem ugotovila, da bo to nemogoče. Ratalo mi je ob 5h.
POcajtaj svoje user posted image tegobe! Oz. naj se omilijo.

ronja, pa ti?

Da ne boste rekle, da sam jamram, sem dodala + in -, hehe)
+ Če sedim, gre. Boli, ampak je znosno.
- Če se uležem, je štala. Tudi boli, ampak neznosno.
+ Kvavela danes (razen ponoči) iz nosa nisem več.
- Do 5h zjutraj nisem mogla zaspat, ker je tako svinjsko bolelo.
+ Lubi se je danes že popoldne vrnil iz terena.user posted image

Zjutraj sem klicala kirurga, pa je nekaj zamujal, moja os. dr. dela popoldne, zato sem šla v službo, tam so me sodelavke poslale domov oz. poklicat kirurga (sem ga itak mislila), nakar me je še on poslal domov in sem šla. Razložil mi je, da sta mrazenje in vročina je posledica antibiotika in tega, da smo predolgo čakali z njim in so se bakterije preveč namnožile, zdaj jih je pa treba pobit pa odplaknit, zato jih je zdaj v krvi veliko in hipotalamus dvigne temperaturo. Jutri sem spet naročena pri kirurgu. Boljše naj bi bilo šele čez par dni. POnoči je res svinjsko bolelo, ni šanse, da bi zaspala, kljub dvema lekadoloma hkrati.

rubica, lepe slikce!

Še par stvari sem mislila, samo so moji neprespani možgani čist neproduktivni. Probavam zaspat, pa mi ne rata, ker čim se uležem, boli tok, da ni šans, da bi zaspala. Upam, da bom zvečer toliko zaspana, da mi bo vseeno ratalo.

clock-img

25.08.2010, 19:51

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Ploha čestitke. Vidiš pa si jo le dočakala. Lepo se cartajte user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

25.08.2010, 20:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ploha, glede na to, da si s eob 13.55 še javila na rr, ob 17.15 pa že cartala, je tole moglo bit ekspresno. Superca.

clock-img

25.08.2010, 20:42

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Pa smo jo dočakali, malo Manco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke in veliko vesleja vam želim, je pa mala MANCA prava velikanka user posted image .

i belive i can fly....

clock-img

25.08.2010, 20:54

clock-img

symona

pencil-img

362

Ploha čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa moralo biti turbo expresno. Veliko cartanja vam želim. 

clock-img

25.08.2010, 21:28

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Ploha, super za Manco user posted image user posted image user posted image

Rubice joj kako je zlata user posted image

clock-img

25.08.2010, 22:07

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Plohca pa še tukaj čestitke!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

25.08.2010, 22:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.08.2010, 08:44

clock-img

farfala

pencil-img

1760

JUHUHU Manca je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke ploha user posted image user posted image  pa dosti spanja in dosti mleka  in veliko zdravja vam želim.user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 08:49

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ma zmatrana sem že malo, smo na sredini festivala. Pa še padla sem danes na mokri stopniciuser posted image

Upam, da ni hudo.

ma me boli in čisto plavo imam desno stran zadnjice pa vrat me tud boli,  eh, bo že minilo, vsaj zlomila ali zvila si nisem nič. Ta polna luna je  res opasna

A tvoji so že nazaj z morja?

že, že so šli samo za 4 dni, za več jim niti ne bi dovolilauser posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 08:50

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ok, who's next?

khurde, se mi zdiuser posted image

clock-img

26.08.2010, 08:50

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Evo nas z morja!! Imeli smo se Suuuupeeer! Vreme, kamp, mož, hčerka... vse je bilo fajn. Voda malo mrzla, ampak so bili tut bazenčki, tko da se je misica naplavala.... prehitro minilo.

Drugač sem se pa parkrat na Ploho spomnila, pa sem rekla, da mi je ziher pozabila sms poslat, ker ni bilo nič informacij. No, pa ga dobim včerja!! Ja kok se je pa še dolgo revca matrala???? No, kakorkoli, važno, da je vse ok, pa da ima v rokah to malo bitje!!!!

PLOHA ČESTITAM ŠE TUKAJ!!!!!!!!!! Veliko zdravja in ljubezni za vse štiri!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače? Kako ste ostale? Kaj novega?? user posted image

Pospravljam... se še kaj javim kasneje....

< Sporočilo je popravil Jancci -- 26.8.2010 8:51:23 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

26.08.2010, 10:27

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Upam, da ni hudo.

ma me boli in čisto plavo imam desno stran zadnjice pa vrat me tud boli, eh, bo že minilo, vsaj zlomila ali zvila si nisem nič. Ta polna luna je res opasna

A tvoji so že nazaj z morja?

že, že so šli samo za 4 dni, za več jim niti ne bi dovolilauser posted image user posted image

ja pazit je trreba. jast sem si danes roko zaprla v avtuuser posted image groza, vse boli. Ni pa nič zlomljeno.

ja se mi je zdelo, da niso šli za daljši čas. user posted image A si si kaj odpočila ko je bilmir doma?

Jancci WBuser posted image fotke hočmo!

i belive i can fly....

clock-img

26.08.2010, 10:45

clock-img

khurde

pencil-img

2724

jancci, wb

farfala, zvezdica user posted image user posted image user posted image

več nimam časa pisat, moram začet kuhat... pire, bučke s smetano, lečin polpet, solata.

pa ena kava mi dons že pripada. je še nisem in verjetno je še kako uro ne bom. bom pa častila, ko si jo skuham user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.8.2010 10:46:17 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

26.08.2010, 11:28

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

.. pire, bučke s smetano, lečin polpet, solata.

pa ena kava mi dons že pripada. je še nisem in verjetno je še kako uro ne bom. bom pa častila, ko si jo skuham user posted image

pi nas tudi pire, staraš, omakca iz bučk (dušene bučke na prepraženi čebuli + kisla smetana, začinjeno s kajenskim poprom,soljo in česnom), piščančji file, za otroke paniran danes (samo v čičeriki), zelena solata

KAVICA - jo pijem:)

i belive i can fly....

clock-img

26.08.2010, 11:33

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

za otroke paniran danes (samo v čičeriki),

kako narediš?

pri nas medaljoni v naravno omaki s senfom, doamči krompirjevi svaljki, solata

clock-img

26.08.2010, 11:41

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

za otroke paniran danes (samo v čičeriki),

kako narediš?

meso operem, ga popivnam s papirnatimi brisačkami, da malček ostane vlažno, rahlo vtrem sol in povaljam v čičeriki (čičeriko kupujem v jablani na tržnici BTC), in takoj vržem na maščobo. Če že paniram (to delam v Gheeju ali kakosovem maslu, no danes bom uporabila repično, ker mi je kokosa in gheeja zmanjkalo).

GHEE (za info če katero zanima)

Mene pa zanima kako delate skutine cmoke? kaj simpl prosim user posted image

i belive i can fly....

clock-img

26.08.2010, 13:07

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

PLOHAAAAAA ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 13:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

zvezdica, hvala...skutne sem pa jaz enkrat delala, pa so mi punce tukaj gor recept dale, samo ga nisme shranila

snikolina... kako ste...a ste ok?

clock-img

26.08.2010, 13:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ja, zdaj bomo pa  za khurde držale pesti ...

clock-img

26.08.2010, 13:36

clock-img

Najki

pencil-img

1593

Plohaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Manca vse najboljse za rojstni dan!!!!!!!!!!!! Ful ful ful vesela za vaju user posted image .

Evo en dan sem brez kompa pa gres rodit user posted image .

Komaj cakam slisat podrobnosti pa videt kaksno slikico te velikanke user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem