jancci...kje se ti skrivaš, na raport, slikce limat
Evo mene. Sem jih ravno v tem času popala. Na blogu so.
Sem pa bila danes cel dan okupirana z Meto, ker od 8ih zjutraj do 8ih zvečer ni zaspala niti za sekundo.

Zgleda je mogla izkoristit zadnji mamičin dan dopusta, da me je imela cel dan samo zase. No ja, tut prav.

Sva bili na obisku, mal vozičkale, na bazenu, v šopingu, pospravljala sem nekaj... tak da sem zdaj kar utrujena. Sem en film na popu pogledala, zdaj pa počasi spat.
Jutri imamo 3atlon (jest tokrat v spremljevalni ekipi), ampak bo slabo vreme. Škoda.
En Q: za misico bi rada kupila eno punčko, ker je čist nora na punčke, pa itak da v
našem afriškem svetu nobene nima

in kamorkoli pride, kjer imajo kako punčko, jo objema in stiska k sebi in jo lupčka in se potem poslavlja od nje... bi ji jo dala ko bo prišel dojenček. A ni Ploha zadnjič pravila da je neko punčko ki joka in kaka in ne vem kaj še vse nekje kupla !? No na dan z idejami..
Nosečnost: na morju sem imela ene tri dni ful težave, ker so me spodaj kosti in mišice bolele, da sem komaj s stola vstajala in se sklanjala... pa sem potem keglove vaje delala in je bilo hitro boljše. Zgleda, da imam vse raztegnjen!?? Krizica!

za bolančke in zobke.. nekaj sem preletela da mate neke driske.