writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del

clock-img

29.08.2010, 09:37

clock-img

nina166

pencil-img

1786

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

No, zdaj me pa spet ima, da bi imela še engauser posted image

mene tudi user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

29.08.2010, 09:53

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

mamce pa kdo vam brani user posted image user posted image

a ste vedle, da zdej po ta novem se dajejo D3 kaplce že po enem tednu?...

jst mam pa frej...manca je zaspala, meto je medved odpeljal..zdej pa mal pojest...ko imam čas...

smo pa ble zutri dve uri same...za probo...pa kr gre...samo eno goro potrpljenja rabim pa meto momr med dojenjem zamotit, da ji ne hodijo neumnosti po glavi, prst v uč, pa buc buc z glavo, pa prejle se je skorja vsedla na manco user posted image user posted image ...sam tele šive pocelim, pol bo pa sploh izi...ker zdej se ne morm konretno propgnt, ni fajn da meto vzigujem itd....pol bojo pa kile šle hitr dol user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2010, 10:44

clock-img

Hijacinta

pencil-img

281

Plohca kakšna lušna pupa user posted image Sm se čist raznežla. Kumi čakam mojga user posted image Sam upam da ne bo tako velik user posted image Pa že kr same ste ble. Frajle.

Kakšen lep dan se je naredil. Eriku se pa nekaj kuha, ima čisto vneto grlo in nič noče jest. Pa siten je. Tako da bomo danes bolj doma verjetno user posted image Upam da bo jutri že bolje, na srečo vsaj pije.

Soncek a nam ne boš povedala kaj te matra user posted image Lovro bo pa v vrtcu sigurno užival, upam da bo uvajanje čimmanj sresno. Mi sedaj menjamo vrtec, pa je zopet hudo user posted image

clock-img

29.08.2010, 11:08

clock-img

marta82

pencil-img

5534

O Plohca res je lušna punčka.user posted image  Uživajte.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

29.08.2010, 11:23

clock-img

Najki

pencil-img

1593

Uf katastrofca!

Je prisel oci domov okoli polnoci v soboto, ko je mulcek ze spanckal. Pa sva se midva padla v posteljo in si mislila, kako se bomo spocili, ko se je tamali zbudil ob 3.30 zjutraj!@!!!, zagledal ocija in to je bilo to.... Potem je sledilo vrescanje, igranje, skakanje, laufanje, piskanje ma kar ces do devetih... Potem je omagal za eno urco in se spet zbudil se bolj naspidiran, preskocil opoldansko spanje in spidiral cez cel dan. Midva sva bila kot dva zombija in samo stela ure, ko bo koncno padel v posteljo, kar je bilo okoli desetih zvecer...

Danes pa izpolnjujem obrazec za otroski dodatek in piham zraven zaradi neumnosti, ki ga sestavljajo.

No sem se mal spihala, grem zdej prebrat za nazaj.

clock-img

29.08.2010, 11:51

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

No, zdaj me pa spet ima, da bi imela še enga

No, tole me je včeraj matralo ful ful

Ploha, lepotičko imata. Še eno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

29.08.2010, 12:05

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

No, tole me je včeraj matralo ful ful

semi je zdelo. Pa bosta poskusila še enkrat?

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 12:06

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Eriku se pa nekaj kuha, ima čisto vneto grlo in nič noče jest. Pa siten je. Tako da bomo danes bolj doma verjetno user posted image Upam da bo jutri že bolje, na srečo vsaj pije.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za erika.

Potem boste zamenjali vrtec, kam pa greste?

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 12:08

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

amali zbudil ob 3.30 zjutraj!@!!!, zagledal ocija in to je bilo to.... Potem je sledilo vrescanje, igranje, skakanje, laufanje, piskanje ma kar ces do devetih... Potem je omagal za eno urco in se spet zbudil se bolj naspidiran, preskocil opoldansko spanje in spidiral cez cel dan. Midva sva bila kot dva zombija in samo stela ure, ko bo koncno padel v posteljo, kar je bilo okoli desetih zvecer..

sem se prev nasmejala, ker sem si predstavljala tamalčka user posted image (v bistvu vem kako to zgledauser posted image , liam je če je ati kam šel bil skoz na trnih, kr skoz ga je čakal. Prav prisrčni so)

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 12:19

clock-img

Najki

pencil-img

1593

Jooooj Ploha si ti en fenomen, v dveh urcah od nic do otrocka user posted image . Js racunam, da se bom kake 5 ur odpirala od takrat, ko bojo popadki ze za v P user posted image .
Joooj kako je velika in lepo glavico ima user posted image . Moj je imel cisto deformirano po porodu, pa ima sicer ozko user posted image . Se mi samo zdi, ali je precej podobna Meti?

Nas mulcek je totalno utrgan na avte, vsako knjigico najprej prebrska za avti in pol k jo spet vidi, ze tuli avto in jih zacne iskat. Pa v stacuni jih povsod najde in bi jih kr s sabo nosil. Zoga je tako za avtki. Mu bom pa dala mojega dojencka (ko ga najdem), da bova malo posimulirala prihod novega clana in kako spancka in se preoblaci pa doji ipd. Pa da mora bit nezen z dojenckom.

V sredo imam 3D UZ koooomaj cakam! Imam samo 2 UZja pri G, zdaj mi bojo potrdili spol, potem bom bolj pogumna pri kupovanju za puncke in izbiranju imena. Ce bo pa fantek imam pa itak ze vse. Pa firbca me kaksne obrazne poteze ima, koliko je velika ipd, ker mi tega niso merili ze od morfologije.

Kaj bi dala za eno cokoladno cokoladno torto zdajle user posted image .

clock-img

29.08.2010, 12:56

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Ploha kako zlat otročiček user posted image pa tako ti je podobna, al se mi samo zdi

Sonček, tudi jaz sem pravilno domnevala, kar korajžno pa bo...

Najki huda je ko bi se rad odpočil pa se ne da, enkrat čez par let bo to za nami user posted image

Erik user posted image user posted image user posted image da ozdravič čim hitreje

AD3 se tudi pri nas že takoj dajejo, pa ne pri vseh pediatrih, ma po moje zato, da začneš dajat prej ko pridejo krči, ki ponavadi pridejo po 14, 21 dnevih, da niti ne povežeš da ima otrok krče zaradi kapljic

clock-img

29.08.2010, 12:58

clock-img

*x*y*z*

pencil-img

623

Ploha kako pa drugače Meta zdej doma, pa tiste tri dni ko te ni bilo? Kako pa je bila noč z Manco? Koliko dojiš ponoči al spi celo noč? Dej malo več info?

clock-img

29.08.2010, 13:23

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ma ja...kaj vem...če pomislim na vse tiste preglede na GK...me kar mine, ker sploh ne vem, kje se lotit, pingvinov pa nimava.

clock-img

29.08.2010, 14:19

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ma ja...kaj vem...če pomislim na vse tiste preglede na GK...me kar mine, ker sploh ne vem, kje se lotit, pingvinov pa nimava.

zakaj ne bi šla k dr. Rešu?  Pri njemu je to utečen postopek in če imaš vse izvide, prideta na pogovor in naslednji korak so že špikice. Vse je ekspresno. S tem, da meni je on bolj všeč, kot večina z Ginekološke. Ker korkoli da je star težak, je dejstvo, da te obravnava kot osebo. Ok če zamujaš je tečn k pes, ampak pri meni se je že navadil pa sem ga s kavo podkupila user posted image
Pa itaq dela na napotnice, nič več samoplačniško.

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 14:20

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Aja še to, jast če bi se še kdaj odločala za user posted image bi šla izključno k njemu.

Sam sem mal že prestara user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.8.2010 14:24:20 >

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 14:32

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

zakaj ne bi šla k dr. Rešu? Pri njemu je to utečen postopek in če imaš vse izvide, prideta na pogovor in naslednji korak so že špikice. Vse je ekspresno. S tem, da meni je on bolj všeč, kot večina z Ginekološke. Ker korkoli da je star težak, je dejstvo, da te obravnava kot osebo. Ok če zamujaš je tečn k pes, ampak pri meni se je že navadil pa sem ga s kavo podkupila
Pa itaq dela na napotnice, nič več samoplačniško.

No, sej morda bi res morala kar k atu ... kakšne izvide imaš v mislih? ...meni bi bilo predvsem všeč, ker ima  on že tako zgodaj uzje...da ni treba ful manjkat v službi...jker si itak že za cajta doma :)

clock-img

29.08.2010, 14:48

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Tako da sem res vesela, da bo še eno leto tu.

nina super res, da se je tako izšlouser posted image

Jutri gremo pa na krst.

mi pa drug teden....in moj je boter, kje so nas v tej gužvi našliuser posted image user posted image
Ploha, zanimiva, kratka in jedernata porodna zgodbauser posted image ....čist podobna moji, le da je bilo zgodaj zjutraj in snežilo je po poti iz mb do ce....Manca je pravi sončekuser posted image ...jaz se kr stopim, ko vidim takšne malecke, lepotička je ni kajuser posted image ...itak, da bi še engauser posted image

pol bojo pa kile šle hitr dol

itakuser posted image

danes pa zabava za prvi rojstni dan špelinga prijateljčka....sam naspijo se še moji veliki in majhni otroci in gremo, mogoč pa še vreme vzdrži

x*y*z*- lepo da ste boljše

marta, uživajte v Halozah

zvezdica, stara ja to bouser posted image user posted image ...a je mogoče pri teh posegih kakšna ''priporočena, željena'' starostna mejauser posted image ?

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

29.08.2010, 15:00

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

No, sej morda bi res morala kar k atu ... kakšne izvide imaš v mislih? ...meni bi bilo predvsem všeč, ker ima on že tako zgodaj uzje...da ni treba ful manjkat v službi...jker si itak že za cajta doma :)

v bistvu nič posebnega, razen zakaj IVF. Sam ker si že ivfovkaon nčne komplicira. pa pri njemu ni komisije in konzilija, vse samodloča :) Pa spremiogram že tam nardijo, edino kri moraš dat v Adrialabu prvo menstruacijo, da on vidi kako in kaj je s hormončki.
Načleoma se prinjemu naročiš, čakaš 1 m, potem se pa kar začne. Oz takarat ko si pripravljena.

Zdaj bi se ti ravno izšlo, čez šolsko leto user posted image Mal se hecam user posted image

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 15:02

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

anes pa zabava za prvi rojstni dan špelinga prijateljčka....sam naspijo se še moji veliki in majhni otroci in gremo, mogoč pa še vreme vzdrži

o potem pa uživajte.

zvezdica, stara ja to bouser posted image user posted image ...a je mogoče pri teh posegih kakšna ''''priporočena, željena'''' starostna mejauser posted image ?

user posted image

starostna meja je vsaj zdi se mi 42, sam ni to moj problem, vsaj še 10 let ne user posted image user posted image user posted image

Jast sem tko utrujena, od tega nespanja, pa prehladkov oz vsega kar otrok prinese s seboj. Niti trenutka mi ni bilo težko, samo zdaj, ko smo že malo bolj komot me pa sploh ne drži, da bi šla še v en postopek  Sem razmišljala takoj po porodu, tistih nekaj mesecev, potem me je pa minilo ko je P pokazal karakteruser posted image .

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.8.2010 15:04:49 >

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 16:18

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ploha, toooo, bravo, čestitke. meni pa na kraj pameti ne pade še kak dojenček. Trimuch vsega.
Torej, smo z morja. 4 bolni od petih. Se ve, kdo je ostal zdrav, mama. Ta srednji kuha vročino, ostali prehlajeni. Jutri tako podaljšujem dopust, ker nimamo nobeenga varstva, v sredo pa pričnemo princeso uvajati.
Rjava sem samo po hrbtu, ampak pošteno. Detece je hotelo non-stop čofotati po vodi, pa se delati da kao zna plavati. Drgač ga je pa ponoči takoooo srala...vsak dan ob 22h spat, ob 5h auf, sredi dneva je mrknila za urico. Še jaz potrebujem več spanja, se mi zdi. No, danes je doma spala do 9h, pa še sedaj 2 uri.
Lepo se imejte.

clock-img

29.08.2010, 16:24

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

o krtexx..za vas user posted image user posted image user posted image

Pa WB.

i belive i can fly....

clock-img

29.08.2010, 17:05

clock-img

Najki

pencil-img

1593

Sem poslala moja dva fanta v ZOO, mene dons vse prevec spika se prebava pocez, da bi se se sprehajala.

Koliko vas je imelo pa umetno od januarcic? Koliko casa ste poskusale naravno, predno ste sle v postopke? Pa kolk casa se recimo postopki izvajajo, da se prime, recimo da odmislimo splave. A ti postopki in priprave ful energije poberejo? Sej sploh ne vem kako to zgleda, sam sestricna neki nacrtuje, samo je bila pa ze ona fuuuul tezko spoceta in tudi umetno, se mi kar smili, ce bo imela tudi ona probleme. Ta druga je pa tudi nekaj zacela na tem delat =$. Nasa skupna babica je imela pa 3 otroke in se 8 nacrtnih splavov user posted image , dve od njenih vnukinj se bosta pa bodli zanosit.

clock-img

29.08.2010, 17:47

clock-img

farfala

pencil-img

1760

joj ploha res luštna mala - velikauser posted image pupa, bi kar k tebi prišla in jo malo zibala, božala...
eh, jaz sem pa res prestara za ponovne neprespane noči in kolike, ampak eno tako Manco bi pa takojuser posted image user posted image

sonček kar v akcijo, da te ne bo več matralouser posted image , kaj bi se mučila, če se ni trebauser posted image

mimi tebi še vedno ni uspelo možeka prepričat za še enegauser posted image ?

krtekxx ti si prava koreninauser posted image

Grem delat zdaj , dopoldan smo že nekaj, danes je pa zadnji dan festivala in bomo pozno v noč pospravljali. Še sreča, da smo dobili kosilo pri tašči, ker doma sem tud imela čistilno akcijo. Sem zadovoljna s H2O čistilcem, danes sem fuge v kopalnici očistila z njimuser posted image

Pozdravite se vsi, ki niste OK!

clock-img

29.08.2010, 18:25

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

farfala: a si ti pisala, da je bil samo ful težek, mislim porodna teža?

clock-img

29.08.2010, 18:31

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Koliko vas je imelo pa umetno od januarcic? Koliko casa ste poskusale naravno, predno ste sle v postopke? Pa kolk casa se recimo postopki izvajajo, da se prime, recimo da odmislimo splave. A ti postopki in priprave ful energije poberejo? Sej sploh ne vem kako to zgleda, sam sestricna neki nacrtuje, samo je bila pa ze ona fuuuul tezko spoceta in tudi umetno, se mi kar smili, ce bo imela tudi ona probleme. Ta druga je pa tudi nekaj zacela na tem delat =$. Nasa skupna babica je imela pa 3 otroke in se 8 nacrtnih splavov user posted image , dve od njenih vnukinj se bosta pa bodli zanosit.

Jaz sem ena od njih.user posted image  4x celoten postopek, 2x zamrznjenčki (v cca 3 letih)pa en še čaka (ampak bo še malo čakal). Naravno nisva poskušala, ker je bilo od začetka jasno, da ni šans (moj je dal seme zamrzniti pred kemoterapijami, ker sedaj niso več gibljivi, meni so po 3. postopku odstranili pregrado). Meni je pobralo precej energije, fizično sem bila utrujena od vseh hormonov (sploh od tablet za debelitev sluznice), še bolj pa psihično zaradi stalnega pritiska, velike želje in razočaranj. Bila sem prav netolerantna, priznam nosečnice sem težko gledala (ne da jim ne bi privoščila, ampak bi dala vse, da bi bila na njihovem mestu), na živce mi je šla vsaka beseda, ki tisti trenutek ni pasala mojemu razpoloženju, sploh če je prišla iz ust nekoga, ki je imel otroke tako mimogrede in je bilo očitno, da jemlje te stvari samoumevno. No potem je HB le uspelo, vstavili so 2 zarodka, pri enem srček ni utripal in se je počasi poslovil, ostal pa je naš mali lump. Mah itak, da je bilo vredno. Absolutno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem