jancci, kako je bilo na triatlonu? voda brrrr?
Ti kar fajn. Voda je bila celo zelo topla, glede na to, da je bil zrak malo bolj hladen. So pa imeli vsi malo slabše rezultate kot v prejšnjih letih, ker je bilo baje težko kolesarit zaradi vetra. No, kakorkoli, 3atlon je uspel, piknik tudi. Prav fino je bilo.
Sonček, če si še želiš otročka navijam za tvoj pogum, da se čimprej odločiš, pa da bo imel Lovro družbo. Je vseen fino, da sta blizu skupaj.. no saj meni, ker imam eno leto starejšo sestro in mi je to res ful fajn. Imam pa tut kolegico ki se že ful časa trudi s temi postopki (3x) in zamrznjenčki (2x), pa se nič ne prime.

Pa fizično ni z nobenim od njiju nič narobe. Se mi zdi, da nekak ni prave energije al kaj!? Sicer pravi, da se je že sprijaznila, ampak dvomim, da se lahko s tem sprijazniš.

Pol pa še razne Janccice okol hodijo, ki se jim je kao neki "ponesrečilo" prav na hitro, te pa sploh vse mine, ane?!!! Čist vrjamem!!!!
Ploha se mi zdi, da je Manca zelo podobna Meti, sploh na zadnji slikici. Fajn punca!!! Da bo le zdrava!!!! Pa dej mi prosim povej kje si tisto punčko nabavla, pa kok denarja je bila.
Vrtnica čestitke!

Me veseli, da se vrsta zopet daljša.
Delam..... se da delam!

Sem z eno nogo še na dopustu.