IZVIRNO SPOROČILO: rubica
najki nujno povej kako je bilo na 3d, pa kašna je cena, ker mi2 tudi razmišljava, da bi šla.
Sla sem dr. Levakovi v ZD Velenje, je pa privatnica. Stane 65 EUR, snemala je pa komplet pregled mi je dala 1gb filmcek! 3D slikic ni printala, je pa crnobele. Trajalo je tricetrt ure, pregledovala je v CB UZju, potem pa lovila 3D slikice obrazka in mednozja. Obrazka je naredila kaksnih 7 3D posnetkov, ker pupa ni dala rokic z obraza

. Se vedno je pupa yaaaay! Prijazna dohtarca. Sem v 32. tednu, malcica ima 2kg in je po merah 2 dni starejsa. Mogoce bo prisla malo pred rokom, na rok je ocenila tezo 3600g, ce bo teden zamujala bo 3700g. Videt je lepo zalita, JM je bil videt koscen. Mende so drugi otroci dostikrat tezji. V glavnem bo kar velika pupa, samo ne prevelika, tako da racunam na normalen porod. Mislim pa da ima sirso glavico kot JM, upam da se ne bo poznalo pri iztisku. Ima pa drugacne poteze od JM, ne vem po kom bi rekla da je. Tudi konstitucija bo po mojem drugacna. Aja pa je ze na glavico postavljena in bo najverjetneje tako tudi ostala.
farfala super za srcek

. Mende se lahko pojavi sum tudi, ce je zaradi bolezni kaksna slabokrvnost, pa potem tudi kri malo vrtinci.
Soncek kaj rajcas s temi slikicami

...
Zgaga me ubija, bom sla kar v horizontalo. Danes nisem sla v sluzbo, ker nisem mogla niti sedeti, so me misice od reber do dimelj bolele zaradi bruhanja in driske

. Tako da jutri pa ni pardona. JM ima vrtec v novih prostorih in nove uvajancke in vrtec je 2km od moje sluzbe, tako da je super in uzivajo in v igralnici imajo dva velika kavca in velik atrij in in sosedovo prijazno muco in oh in sploh jim dogaja.
Lahko noc!