IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*
Khurde, jst mislim da bom tudi vse urejala kot ti zadnje dni... kaj se kaj pripravlja???? SEm pozabila kako je blo v prvo?
hvala za prevod tut z moje strani
ma, ne vem, če se kaj pripravlja. ctg mi je prejšnji teden risal popadke, sam to mi je prvič tut in tut dober teden pred rokom. dons sem se neki ponoč zbujala zarad otrdevanja, pa zjutraj sem bila mal čudna, ampak se je umiril. tko da moram očitno torbe prištimat
v prve je kr "dolg" trajal, ampak dolg bolj zato, k sva prekmal prišla, pa nisem hotela, da mi pospešijo. tko da sem bila ene 12 ur v porodni, če štejem še une zadnje tri ure, ko ležiš tam in se crkljaš. mogoče sva mal prekmal prišla, popadki niso bili ful redni, sam sem bila že 3 cm odprta. pa pol na koncu je bilo težje, ker je bila velika, 3700, 53, 37 in so se mi metal po trebuhu. zdej mi je G rekla, da naj ne bi bil med manjšimi, ampak naj bi bil malo manjši kot I. očitno imamo "večje" otroke v družini, mi je mami včer povedala, da smo bili vsi otroc od 3400-3700, vsi od 52-54 in glave med 36 in 37.
niia, tut v prve sem imela sladkorno, ja. sam takrat mi je veliko bolj sedlo jest, sem imela več kot 15+, skor 20+. zdej sem bila pa noseča bolj čez poletje, pa mi že po defaultu ful manj paše jesti v tem letnem času.
tahini... sta dve vrsti - temen in svetel. temen je pražen sezam in ima močnejši okus, svetel pa ne toliko. meni je všeč

obe vrsti sta mi fajn, sam lažje pogrešam temnega kot svetlega. pa ogromno kalcija ima in jaz ga kar v jogurt zamešam.
hijacinta, pojma nimam o regresu
gremo po telefon, v lekarno, trgovino... me že čakata v avtu