IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
danes ima najin mišek dva meseca
...buškolinka čestitke tudi Valentini in cebelica_ Tadeju
HVALA! tudi tebi in tvojemu Davidu čestitke, pa seveda tudi cebelici_ in Tadeju
Danijelaneli - tudi tebi VSE NAJBOLJŠE!
KILCE 
v 9 mesecih dobila 16 kg, domov iz P prišla z 10 kg manj, do zdaj pa sem kljub dojenju dobila 2 kg gor, kar pomeni, da imam še 7 mesecev časa da izgubim 8 kg - upam, da mi bo s tekom hitro uspelo, ampak po priporočilu fizioterapevtke še 1 mesec ne smem teči ali kakorkoli poskakovati (aerobika, odbojka ipd.), ker so mišice med.dna še nepripravljene.
KONTRACEPCIJA - sem se kar za tabletke odločila in jih že jem (sicer pa mi je G rekla, da imamo naravno zaščito 98% če polno dojimo, če nismo imele nobene krvavitve in še ni minilo 6 mesecev od poroda)
KRČI - nas so že minili (upam, da ne bom zdaj priklicala

) in smo tudi že na 7 kapljicah AD3
RAZVADE -

je našega Piškota že razvadil in se zna že pošteno jokati, preneha pa samo takrat ko jo položimo sebi na trebuh/prsi in ji (namesto dude) v usta damo mezinčka

- še moja ziza ni tako učinkovita...to bo še

, ko ji bomo prste iz ust vlekl
OČKA - moj

ima svojo dejavnost in je lahko zelo fleksibilen, samo ima pa ravno sedaj grozno gužvo (kar je po eni strani

, ker bova punci lahko dobili nove čevlje

) zato pride domov ob cca 17h in potem samo razvaja najinega Sončka s svojim "magic finger-jem" da lahko mami tudi zase poskrbi
Eh, ja, že alarm kliče,in danes ko ima rojstni dan, ji bomo v vsem ustregli (kot da ji drugače ne

)
Punce uživajte v sončku!