Pozdravljene...
Petrca...
in
za vašo malo Niko. Je kar mučno in hudo ko gledaš prehlajenega otročka,ki se martra z dihanjem ...pa malo zaspi,in spet zamašeno.
Vem,kako ti je...
Ti kar šopaj fiziološko in ji ščisti noska.
Meni je kombinacija f.r. in Baby Vac-a najbolj pomagala.
Jst čakam,da se mi voda v likalniku segreje,da dokončam kar imam in potem sem kvit...za en čas... Ah,kaj ko se to tako hitro nabere.
Danes sem se pa pošteno nahodila,...Sva šle s kolegico po svoje ta velike v vrtec,obe z vozički tako,da smo potem nadaljevali sprehod,... Prav lušno je blo... Smo rekle,da se nisva že dolgo časa sprehajali skupaj z vozički... Ja,od leta 2007,z našimi prvimi zakladki.
Pol smo ble malo pri moji mami,nato pa spet ven... mal po sedmi zvečer sva šli noter...
V četrtek pa nas čaka druga posvetovalnica... In nevede, imava s kolegico skupaj...no, s polurnim razmakom.Slučajno je bla debata o tem in glej...
Jutri napovedujejo spet lepo vreme...
Popoldne greva z mojim po nekih opravkih v Koper,...greva gledat za nek sušilni stroj,na katerega sem vrgla eno učko po temeljitih raziskavah kakšnega in po lastnostih...
Mi je brat svetoval kaj naj pazim in gledam pri nakupih sušilnih strojev,...ker se ful razume v to,ker je delal v Merkurju.
Grem peglat,potem pa