writing-img

RE: đizs....

clock-img

08.07.2010, 14:16

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Bolano.
To ni zdrav odnos do otroka.

Poznam eno, ki skoz jamra kako njen mož še nikoli ni odpeljal obeh otrok skupaj na sprehod, pa je mlajši star že skoraj 2 leti. V isti sapi pa pove, da mu sploh ne zaupa dovolj, da bi oba peljal na sprehod in mu tega ne dovoli.
Ja, fak, no, potem se pa pritožuje kako je utrujena.

clock-img

08.07.2010, 14:50

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

Pod to pa se podpišem. Pa naj gre za znanko ali prijateljico, no big deal. Poveš svoje mnenje direktno in odprto, če čutiš, da imaš kaj pametnega svetovati. Če pa ne, potem tudi opravljat ni treba. Pa čvek gor ali dol.

Se vidi, da je čas kislih kumaric.... Pa brez zamere.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

08.07.2010, 16:45

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

Pod to pa se podpišem. Pa naj gre za znanko ali prijateljico, no big deal. Poveš svoje mnenje direktno in odprto, če čutiš, da imaš kaj pametnega svetovati. Če pa ne, potem tudi opravljat ni treba. Pa čvek gor ali dol.

draga pety78 in Nika v službi, ta kolegica ve kakšno je moje mnenje, to ni opravljanje ker je tudi sama uporabnica RR.

tudi ona sama se zaveda, da komplicira 100/h in da je ves cirkus okrog otroka res tu mač....ampak pač ne more iz svoje kože.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

08.07.2010, 17:52

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

oblači ga stiktno v bombaž

Če odmislim ostala pretiravanja, se mi to ne zdi ne vem kak greh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

08.07.2010, 18:06

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Likam že dolgo ne, sesam pa tudi vedno manj. Perem samo še perilo in posodo. Na kavču imam deko user posted image , da se ne rabim ukvarjat s čistočo. Vidim pa samo še prah okoli TV pa še tega gledam že en teden. Ga bo treba spucat.
Dobro da to niso moje prijateljice, ker bi jih kap zadela, pol pa bi jih morala peljat na infekcijsko kliniko.

clock-img

08.07.2010, 19:28

clock-img

tassika

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Likam že dolgo ne, sesam pa tudi vedno manj. Perem samo še perilo in posodo. Na kavču imam deko user posted image , da se ne rabim ukvarjat s čistočo. Vidim pa samo še prah okoli TV pa še tega gledam že en teden. Ga bo treba spucat.
Dobro da to niso moje prijateljice, ker bi jih kap zadela, pol pa bi jih morala peljat na infekcijsko kliniko.

Uf pod tole se pa lahko podpišem, razen, da likam na vsake kvatreuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

08.07.2010, 19:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Uf pod tole se pa lahko podpišem, razen, da likam na vsake kvatreuser posted image

še ena tuki user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

08.07.2010, 19:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

oblači ga stiktno v bombaž

Če odmislim ostala pretiravanja, se mi to ne zdi ne vem kak greh.

To pa tudi jaz. pa sebe tudi, ne maram umetnih materijalov.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

08.07.2010, 19:39

clock-img

blaža

pencil-img

8795

se tudi jaz strinjam s tem.

Steve Jobs

clock-img

08.07.2010, 19:53

clock-img

Anonimen

a se vam to zdi normalno oz. se katera najde v tem pisanju?

Vsak po svoje, a ne?

clock-img

08.07.2010, 23:30

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Meni se ne zdi niti pod razno grozno. Ko sem zacela brati, sem se bala,da bo spet o kakem zapostavljanju otroka.  Se HB, da je tako skrbna, ceprav seveda pretirava. Itak je prvi otrok, pri drugem bo ze bolje.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

08.07.2010, 23:40

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

user posted image user posted image  bogi otrokuser posted image user posted image

upam da bodo čim manj v bolnici preživeli

naša je zvečer po preživetem popoldnevom zunaj  takšna, da črna voda teče od nje

podpis pod bučko.

naša dva sta tudi črna od umazanije, pa mali plazi s kratkimi hlači in brez zoknov po betonu, pa kape ne nosi, pa ko je toplo, ga ne zavijam v dekne in ne dajem traka na glavo.
me je kar strah, kaj bo, ko bosta šla v vrtec, in bosta umazana ... nekatere mame me bodo imele za noro, ker bosta šla v trenirki in se ne bom sekirala, če bosta umazana ...
a sama pokličem na CSD, al naj drugi user posted image user posted image user posted image user posted image

bogi njen otrok user posted image , po moje sploh ne bo plazil, ker itaq, lahk se umaže in potem bo letala z njim po razvojni, zakaj ni nobenega napredka, ne bo pa povedala, da ga nima na tleh, ker se lahko umaže ... upam, da je tole res črn scenarij, in ga ne bo uresničila 

< Sporočilo je popravil barika -- 8.7.2010 23:44:26 >

clock-img

09.07.2010, 06:24

clock-img

end1

pencil-img

1598

draga pety78 in Nika v službi, ta kolegica ve kakšno je moje mnenje, to ni opravljanje ker je tudi sama uporabnica RR.

tudi ona sama se zaveda, da komplicira 100/h in da je ves cirkus okrog otroka res tu mač....ampak pač ne more iz svoje kože.

in kaj ti reklamo delaš al kako? ja no pa poleti, ko je zunaj prevroče tud tako branje paše!

clock-img

09.07.2010, 07:24

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

end1 zakaj bi ji reklamo delalauser posted image ....vprašam pač samo za mnenje ostalih tukaj.

clock-img

09.07.2010, 09:48

clock-img

end1

pencil-img

1598

end1 zakaj bi ji reklamo delalauser posted image ....vprašam pač samo za mnenje ostalih tukaj.

meni ta "đizs..."sliči bol na opravljanje, ko pa na mnenje. In kaj zdaj ko si dobila par menj, ji boš lahko svetovala al kako, aja saj bo sama prebrala "kolk je nemuna in bolana ..."

svašta...

clock-img

09.07.2010, 10:09

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

a sama pokličem na CSD, al naj drugi user posted image user posted image user posted image user posted image

bom jst

clock-img

09.07.2010, 13:38

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

hmmm user posted image user posted image user posted image

vsak naj pred svojim pragom pomete, bo imel sigurno dosti za počet! Drugače sem pa danes videla mamico tiščat z eno roko voziček z dojenčkom v drugi pa je imela čik in ga vlekla kot nora! Nagravžno je zgledalo!

clock-img

09.07.2010, 13:41

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: end1

meni ta "đizs..."sliči bol na opravljanje, ko pa na mnenje. In kaj zdaj ko si dobila par menj, ji boš lahko svetovala al kako, aja saj bo sama prebrala "kolk je nemuna in bolana ..."

svašta...

glej naslov teme je tak kot pač je. če ti ne paše je enostavno ne beri. super pa je da kaj napišeš. ampak glede odebeljenega texta pa ti tudi jaz lahko napišem:

ja svaštauser posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 9.7.2010 13:43:24 >

clock-img

09.07.2010, 22:00

clock-img

modrasmotka

pencil-img

284

pri nas likamo sploh ne.sesamo 1x na teden.mala pleza po alsfaltu brez nogavic v kratkih hlačah,danes sva šle po vrtu rit je bila ko pujsek.bolj ko je umazana bolj je vesela.
boga ta tvoja znanka.ko bo otrok prišel v obdobje ko ga bo hranila in bo vsako hrano iz rokami iz ust vzel pa po lasah namazal.user posted image
meni je pa tema zanimiva,da mal vidiš kako šele drugi komplicirajo pri svojih otrocih

miska muce ste potem umili zaraščeno umazanijo iz kolen?user posted image

clock-img

12.07.2010, 16:19

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ne!
ker ne gre stran! z varekino pa sirkovo krtačo je pa ne mislim drgnit.
bo imela pač črna kolena, dokler ne bo fajn shodilauser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

12.07.2010, 23:57

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ne!
ker ne gre stran! z varekino pa sirkovo krtačo je pa ne mislim drgnit.
bo imela pač črna kolena, dokler ne bo fajn shodilauser posted image

probi radirkasto gobico iz Dm-a, mullerja, gre vse dol ...preverjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (sam pazi, da Nine ne zradiraš user posted image )

clock-img

13.07.2010, 00:03

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ne ne....ne bom je nič drgnila....kar naj bo crnuhasta!user posted image
pa sem lih danes opazovala kolena. niti ni take panike. ce od blizu pogledas do pore mal črne.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem