Zadnji članki

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pomagati
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdet...
Počitek in spanje

Otrok ne sodeluje: 5 nasvetov
Otroci se starševskim navodilom zelo pogosto upirajo zato, ker jih starši izrekamo nekako \"ne za...
Vzgoja in razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Imam pa eno dobro novico - v bolnici so mi ugodili citognezo, kljub temu, da sem imela drugi ss in to preiskavo nardijo šele po tretjem
.
. Se splača včasih malo pobesnet...
!
.
. zdaj bom po datumu že skoraj jaz na vrsti, v sredo imam uradni rok,tak da zdaj pričakujem v kratkem,jutri al pa v sredo,ne bi čakala tak dolgo kot se mantra jagoda. So pa že vsi tečni okoli mene,ko me kličejoin sprašujejo,če sem že rodila.Mislim,pikolina,jim bom že povedala,ko bom v rimu.So bolj radovedni in neučakani kot jaz.
Po netu sem našla podatke da 60€ + 10€ če hočeš DVD. Zaj sem še šla brskat, če pregled dela preko trebuščka ali vaginalno, ker bi fanta imela zraven in vem, da bi mu bilo FUL nerodno, če bi delala vaginalno. Taki pač je.