IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca
A to so z vrtci taki problemi?! U hudiča.. no še mam nekaj časa mir, pa načeloma vrtec tudi čez okno vidim, pa še jaz sem sem hodila.. mogoče bojo to plus točke in ne bo problema
zaljubljena23 danes je ne?
mami41 kaj pa če probaš kak test naredit? Bi ti blo po mojem lažje.. če je dovolj dni od O in glede na to da imaš že znake - to bi že lahko pomenlo tudi, da je torej dovolj dni od O, da testek pokaže nosečnost. Al pa kakšnega krvnega.
ne ne bom delala testa ...ker imam z njimi slabe izkušnje .... včerej bi moglo bit pa ni blo nič ... naj pripišem da pred M nikoli nimam krčev .... ali pa čisto rahle kaka dva dni prej pa glava me običajno boli zdaj pa o glavobolu ni ne duha ne sluha ....slabost in siljenje na bruhanje pa sta še vedno prisotna znaka , imam neke čudne krče v trebuhu če se vležem na bok ... če pa ležim na hrbtu je malo bolje .... nekje sem prebrala da imaš tudi bolj vlažno nožnico če si noseč (eden izmed znakov).... jaz imam blazno mokro ...pa ne se smejat .... moj je včeraj rekel da bo kar odplavala ....
Običajni prvi znaki nosečnosti, ki pa niso nujno prisotni pri vseh nosečnicah:
izostanek mesečnega perila
slabost in bruhanje, najpogosteje zjutraj, lahko ob kateremkoli dnevnem časun
nenavaden kovinski okus v ustih
spremenjena želja po hrani
čustvena nestabilnost
pogostejša potreba po uriniranju
povečane, na dotik občutljive dojke
splošna utrujenost, zaspanost
omotičnost, vrtoglavica
močnejši izcedek iz nožnice
< Sporočilo je popravil mami41 -- 20.8.2010 9:10:38 >