writing-img

RE: Mariborčanke,12.del

clock-img

27.07.2010, 11:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, ti ki si bolj v mestu? Kak so ljudje zdaj oblečeni? Meni se zdi full mrzlo. Ok, pretiravam, ampak res ne zgleda ravno neko toplo. user posted image

Obleči se po sistemu čebule user posted image

ti šele streljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem narobe napisala ? user posted image user posted image user posted image

ta sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.07.2010, 11:52

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Saraya, ti ki si bolj v mestu? Kak so ljudje zdaj oblečeni? Meni se zdi full mrzlo. Ok, pretiravam, ampak res ne zgleda ravno neko toplo. user posted image

ti šele streljašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta sistemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni narobe!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa smešen,ja user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

27.07.2010, 11:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ni narobe!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa smešen,ja user posted image user posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.07.2010, 11:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz upam,da bo kalvarija okej...imajo sicer kar visok toboga,kar pa za mičkene ni najboljuser posted image

clock-img

27.07.2010, 11:59

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

jaz upam,da bo kalvarija okej...imajo sicer kar visok toboga,kar pa za mičkene ni najboljuser posted image

a to je oni s hišico?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

27.07.2010, 12:00

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

a to je oni s hišico?

ja...jeuser posted image

clock-img

27.07.2010, 12:17

clock-img

katy83

pencil-img

6488

saj ni panike, se bom že danes s T zmenla, da ne sme na toboganuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2010, 12:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

saj ni panike, se bom že danes s T zmenla, da ne sme na toboganuser posted image user posted image user posted image

justikauser posted image

clock-img

27.07.2010, 12:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič...čveke....porihtala sem stanovanje,bila pridna...zdaj pa letim na pošto in po meso, potem pa kuhat, da "možek" ne bo lačenuser posted image

clock-img

27.07.2010, 13:14

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Jutrooo

Kavica spita...naredim se za kosilo pa gremo malo ven z malima...Tamala pa ocitno nima koz,nic novih izpsucajev razen tistih prvih 5. A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se beremo , ko bo cas za popoldanski spanec.

Katy83 ti jutri kar tist stolcek prinesem?

Mogoče pa je škrlatinka?user posted image Takrat se tudi pojavijo izpuščaji in povišana temperatura jih spremlja.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:14

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Dan vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se mi zdi,da je Maks od matcar imel neke izpuščaje nedolgo nazaj,pa ne vem,kaj je blo potem...

Saš,ja.user posted image Samo ni blo nič,jih naslednji dan ni več blo nikjer.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image user posted image user posted image yeah rightuser posted image user posted image user posted image
drugičuser posted image

jaz ga imam...ko internet ne dela..prisilniuser posted image user posted image user posted image

Sma že 2!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:18

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

A ni pred casom razsajala neka viroza z vrocino in izpuscaji? Cudno vse skupaj..

Se mi zdi,da je Maks od matcar imel neke izpuščaje nedolgo nazaj,pa ne vem,kaj je blo potem...

Saš,ja.user posted image Samo ni blo nič,jih naslednji dan ni več blo nikjer.user posted image user posted image user posted image

ups...user posted image

clock-img

27.07.2010, 13:20

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Delam ju3 zjutraj.user posted image JaZ bi tudi že,če pa mam taki glupi urnik,da kozlaš.user posted image

do kolkih pa delaš?
te pa mi za ta tedn povej...kdaj bi lahko šla?  če vzameva to karto...morama ob dveh najkasneje tam bit..))..se mi zdi...ali do treh..ne vem)))

Ju3 sem od 6-11,sre sem od 16.30-21.30,čet od 14-19,pet 16-21,sob 9.30-14.30.Pa v petek zjutraj sem v Š še.

ej saj potem bi pa ti lahko šla,če samo do enajstih delašuser posted image ...al pa potem v petek si dopoldne frajuser posted image

Delam!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

ups...user posted image

Nič bat,se sama zmotim,kdaj češ.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

a to je oni s hišico?

Jaz bom samo s Saš-em,pa morti bo Lea cuj,ker sta z Maksom oba pri tašči.Lahko,da bom daneš šla po njo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.07.2010, 13:42

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan! user posted image

Babike spet ste bile pridne in face ste kake streljate. Sem se kr nasmejala.
No jaz bla tudi pridna, plačala zadnje položnice še, lažem ena mi je ostala sem jo komaj danes dobla. Ja no in to je to. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

27.07.2010, 13:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babike spet ste bile pridne in face ste kake streljate. Sem se kr nasmejala.

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.07.2010, 13:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Naša noč je pa bila svetovna po dolgem času. Prespana (Jan) in brez zbujanja user posted image  user posted image  user posted image . Ob 8h sem bila že pri frizerki in se končno pobarvala user posted image . Šla k sestrini tašči na kavo, pol pa domov. Zdaj sem se pa najedla in na relax do 15h. Se tipkamo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.07.2010, 14:23

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Tamaladva lepo ajata...

šKRLATINKA NI..vSEGA SKUPAJ IMA 5 IZPUSCAJEV,2 ZE SUHA, 3 so se.... Se pardoniram za capse! Vrocine tudi ni vec...

V glavnem jaz jutri pridem. A mi lahko katera , da domaca navodila do Kalvarije , ce se jaz nahajam pri Štuku?

Katy83 com pa s kolesom,tako,da ko startam bom videla,ce pridem s stolckom ali brezuser posted image ....

OMW nalepke pa tudi mi zbirano,tako,da ce bo katera imela kaj viska se tudi priporocam user posted image

Sami tebi pa prinseme tiste kapljice,ce jih bos uporabila drugace jih bos pa ti bek vrgla pa je....

Fleka...cudne razseznosti doviva njena tema ja..Sem pa videla,da jo imas ti Saraya in Matcar na FB. Tako,da imata mogoce kaj bolj relano slike glede nje...

clock-img

27.07.2010, 14:24

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Naša noč je pa bila svetovna po dolgem času. Prespana (Jan) in brez zbujanja user posted image  user posted image  user posted image . Ob 8h sem bila že pri frizerki in se končno pobarvala user posted image . Šla k sestrini tašči na kavo, pol pa domov. Zdaj sem se pa najedla in na relax do 15h. Se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image bravo za prespano noc

Botrca,kako si se pobarvala?

clock-img

27.07.2010, 14:25

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro...

user posted image user posted image user posted image pridna jazuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2010, 14:34

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Za kosilo sem pa naredila kar makaronflajs in kumar.solato.... Za jutri pa danes zvecer pripravim piscansji obaro...

user posted image user posted image user posted image pridna jazuser posted image user posted image user posted image

Pridna..user posted image user posted image

Temo o Fleki so pa zbrisali...mislim,no...user posted image

clock-img

27.07.2010, 14:36

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jaz sem vse prebrala pol prisla pa k semle...Mah samo res,lahko bi jo pustili oz zaklenili,ne pa kar brisali.To je najlazje..Klinc pa taki moderatorji...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem