Serbus nosečkice!
Kako ste preživele podaljšan vikend? Jaz v družinskem krogu, smo res izkoristili in se imeli super... Samo kaj ko je prehitro minilo
.
Joj, ne bi o nenapovedanih obiskih in ekspres pospravljanju - sesanje, na hitro prah potegnem z baby robčki za rito, posoda v stroj, perilo v stroj, na hitrco poteghnem umivalnik in ogledalo... Katastrofa
ajtak, ja otroci so pa res glede tega sprogramirani... Ok, jaz se zdaj nimam kaj pritoževati, tudi hči spi do kakih sedmih, je pa bilo lani zanimivo - celo zimo se je zbujala točno ob 5.38??? Pa ne glede na to, kdaj je šla spat... Ah, kaj čmo
wessna, meni se zdi, da se ti najbolje splača vzeti denar, vsaj jaz sem vedno do zdaj, in tudi tokrat bom. Si potem nabaviš stvari po svojem okusu... Pa poskusi se čimmanj obremenjevati;: življenje je tvoje, imaš eno samo in ga živi tako, kot se tebi zdi prav!
womanpolice, po moje je res administrativna napaka; se zgodi... Se pa tudi strinjam, da je najbolje, da te takoj dajo na listo za ponovni postopek, saj nikoli ne veš, kdaj ti bo spet uspelo. Lahko da takoj, lahko pa da se bo malce zavleklo... Ma saj pri naravni zanositvi je enako...
sreckica, držim pesti za tvojega tasta... Da vsaj dočaka rojstvo vnukice...
enkratna, česttitke za odločitev! Glavno je, da ti v srcu veš, da si se pravilno odločila... Zdaj pa uživaj v nosečnosti...
Lep dan vsem in se beremo...