Dobro jutro, dober dan.
Tincy90, jaz (Izgubljena duša) se pokorno javljam na raport. Mi morate oprostiti, ampak ta teden sem od torka dalje preživela v bruhanju, bolečine v spodnjem delu trebuha (sreckica, vidiš, pa imaš somučenico) pa so samo še bolj botrovale k temu, da sem bila samo še za v smeti. Ugotovila sem, da če jem "normalno hrano" (kaj toplega, na žlico, ipd) obvezno bruham. Sendviči in junk-food pa lepo obležijo v želodcu. No super
Zaradi tega stanja zadnje dni sem na tehtnici šla navzdol, tako da še nisem v klubu 100. Bom pa kmalu, se mi zdi
KlaraMay, seveda nam zdaj že pripada srečanje! Rabimo organizatorko & dan, uro in kraj (al'''' pa tri predloge, enega že imamo: med 13.11. in 15.11.), pa da vidmo, koliko se nas bo pofočkalo
pussycat in darhaha84 - tudi mene leva noga pošteno matra (imam eno točko v riti - živec? - zaradi katere včasih tudi vstati ne morem normalno, kaj šele hoditi). Vsakodnevno masiranje pomaga. Nasvet splošne zdravnice: telo se spreminja, več se gibat.
ovčka11, jaz dr. Rončeviča poznam še iz časov, ko je bil moj osebni ginekolog (v Leonišču). Zelo strokoven in korekten je bil vedno. Da nisem več pri njemu je bil razlog ta, da je sčasoma imel samo še popoldansko samoplačniško ambulanto, ker je njegova specializacija v porodništvu in nosečnicah (oz. so mi takrat tako rekli).
VevercaV, vidim, da tudi ti veliko bereš dr. Pušenjaka. Ja, njegovi posti so vedno "proti-panični", kar pa ni vedno najboljše za naše nosečniške težave. Vesela sem, da zdaj veš kako in kaj - in da bo vse dobro!
pussycat, midva sva postavila poroko v leto 2011 - ampak to je bilo predno naju je pikica tako hitro našla. Sva mislila, da bo dlje iskala pot do naju (no, vsaj jaz sem, glede na mojo zanositveno preteklost). Tako da bo poroka kasneje. Bodoča tašča je seveda namigovala, da bi se poročila "v sedmem mesecu", pa sem rabila ene par minut, da ni mislila julija 2011 ampak februar 2011, torej pred porodom
Oba si želiva "piknik" varianto ter sproščeno vzdušje, kar pa ne bi šlo bodisi z ogromnim trebuhom bodisi malim dojenčkom.
pižmovka, fuuul huda slika! Tista z NS! Jaz imam pa bolj megleno vse skupaj... dr. Strahova ima verjetno jajca od mašine
Kakorkoli, danes ima moj strašno sladkosnedi
rojstni dan in tole je od mene dobil v darilo (no, dobil je še izlet v London z mano, ki sva ga morala odpovedati):
< Sporočilo je popravil enkratna -- 7.11.2010 10:10:21 >