Drage so
,
malce otožna se vam javljam, še v šoku od torkovega pregleda. Ko sem potožila nad vsakodnevnimi bolečinami v spodnjem delu trebuha, to G ni bilo všeč in je naredila vaginalni UZ. Mimogrede sem ji omenila še, da mi je na internističnem pregledu predlagala, da pogledajo če nimam nizko-ležeče posteljice. G je nad tem zamahnila, da je to larifari, da je v začetku nosečnosti vsaka posteljica nizko in gre počasi gor.
Skratka... na UZ pa namrščen obraz: maternični vrat je videti, kot da se odpira. Če je gledala z enga konca, je bil dovolj dolg (3,3 cm) in vse OK, z drugega pogleda pa je bilo videti, kot ustje reke pri izzlivu in 2,9 cm. Je rekla, da še nobene panike zganjat, ampak da nič fizično ne počnem, prepovedano
, nobenega "afnanja", skratka mirovati max., in čez 14 dni kontrola. Pa zdržat vsaj do 30-ega tedna, je rekla. Tako da zdaj cele dneve preležim, dragi mi je zrihtal, da do PC-ja dostopam preko TV ekrana z wireless tipkovnico in miško, tašča (no, bodoča) mi vse skuha in pospravi, kar dragi ne uspe...
Pa ščitnica mi je spet začela slabše delati, tako da so mi povečali dozo zdravil (je bilo nekako pričakovati, saj se v drugem tromesečju poveča delovanje hormonov)...
Dnevi so naenkrat postali še daljši kot so bili prej, pa sem se ravno navadila biti pač doma, ampak sem vsaj "normalno" funkcionirala... zdaj pa...
Drugače je bilo pa pri UZ hecno, ker smo videli ritko od bebice z žabje perspektive. Hihi, je bilo tako, kot da bi slikal nekoga ki sedi na stolu - vendr od spodaj
Skratka... gleda pa reče "Hm, ne vidim lulija?" - jaz v smeh, dragi komentira "No, zdaj bom pa še 10 let poslušal, da si imela prav"... potem pa spet G: "Hm, ampak tukaj je nekaj? Ne, ni? Je? Mah, ne bom uganjevala, ne vemo še!"
Včeraj sem na FB napisala: "Sem direktno za v Big Brother šov slavnih: skoraj nihče me ne pozna in zahvaljujoč herpesu imam žnablčke kot Urška Čepin." Folk pa v smeh
Ampak res no... herpes imam skoraj čez celo spodnj ustnico, se mi je spustil v torek ponoči, stres naredi svoje...
Lepo bodite, ste bile pridne ker niste veliko čečkale po tabli te dni, tako da nisem imela veliko za nadoknaditi pri branju