helou helou!
evo nas iz morfologije. naceloma je vse ok, le v glavici so vidne ciste - ce se ne motim, ovčka, je blo to tudi pri tebi? no, morm rečt, da malo me skrbi, ampak glede na to, da je tolk pozitivnih odgovorov tu po netu (med drugim tudi od Stančija), pozitivno mislim tudi sama! mam pa kontrolo 4.1. (za seznam), pa bomo takrat vidl kok pa kaj. drugače pa ostajam na bolniški in grem na komisijo. to mi sicer ni najbolj všeč, pa dober, kar se mora, se mora. upam sam, da )glede na to, da je "edini problem" oz razlog mojh bolečin, dejstvo, da tamala leži vodoravno in pritiska zato na vezi), mi ne bojo dal strogega mirovanja (KlaraMay veš, glede mirovanja in Pušenjakovega odgovora, morm rečt, da se bi kr strinjala z njim - ker ko js dolgo časa ležim, me vse boli še bolj ko prej!).
reportaža o vozičkih baby spa: fantaaaaaaaaaaaaaastični!!!
midva sma jih šla dans pogledat in res so super, komot se montirajo skup pa narazen, lahek je, lepi so, vodljiv je ful... men je enkraten in ga boma verjetno kr naročila (v petek grema prej za vsak slučaj še LUX gledat v MB, ampak glede na to, da je lukx 4kolesnik, ma bolj mal šans
). mam pa pomembno novico za vse, ki mogoč razmišlate o spa-ju. dobavni rok je nekje 1 mesec in 3 tedne maksimalno, tk da je treba s tem računat.
ajtak: men je načeloma OK, razen 21., ko ma v.d. mož rojstni dan.
KlaraMay, wessna: men je vseen kje, sam da bo neki
mi je pa ful fina recimo rustica v city-ju, ker ma take fine dobre zdrave reči, ampak je pa prostor verjetn mal zgrešen
no, karkol bo, bo fajn!
tko. grem se zde važit po hiši z mojo novo majico PRIDEM APRILA