IZVIRNO SPOROČILO: rolkica
ovčka: jaz že imam tvojo telefonsko, mi jo je dala Klaramay, tko da te jutri pokličem pa se zmeniva kdaj bi ti ustrezalo da uletim mimo Domžal
Pa hvalaaa,zlatka si!!!
Ti kar pokliči in pridi spotoma, ko boš šla iz službe iskat... ni panike!
Enkratna - žal počitnic ni na zalogi.... Že ena tortica in vroča čokolada je bilo preveč cukra, si ne predstavljam, da bi kar 3 pojedla

(verjetno, da mi potem cukr test ne bi ušel

)
Tudi jaz sem za še
eno tortico januarja!
Mi smo pri tamali preživeli brez počivalnika in igralne podlage. Je imela en igralni lok in sem gor vsake toliko obesila druge igračke, ropotulje - drugače smo jo imeli kar na eni malo debelejšo odeji na tleh - itak se je že pri 6 mesecih plazila vse povsod
Tokrat sem dobila od sodelavke ležalnik in bomo videli, kako se bo obnesel... Voziček pa bomo naročili takoj po praznikih in bo v 3 tednih pri nas. Posteljico s posteljnino vred dobimo nekje februarja (je vse še od naše tamale) - upam, da je še vedno stabilna in stoji pokonci.
Tokrat ne bom toliko koplicirala in nabavljala na zalogo.... kar bomo res rabili, bomo nabavili kasneje. Sem imela pri tamali prištimanih komplet flašk - tamala pa ni nikoli hotela piti iz njih (od mene je prešaltala na magični lonček oz. navaden lonček). Posledično je bil tudi sterilizator čisto brez veze, ker tiste drobnarije bi lahko tudi prekuhala v loncu...
Včeraj je bil med pošto katalog od Leclerca - imajo takoj po novem letu za 50% znižane pajace in podobne lušne zadevice - se splača iti pogledat.
Rolkica - lepo praznujta obletnico! Zelo lepo darilo! Kako pa mu je bilo tvoje všeč? No, moje darilo je bilo pa združeno za božička, dedka mraza in obletnico skupaj (drugače tudi danes - ja no, kako že gre tista pesem.... Silvesterski poljub...) in je bilo res tisto, kar sem si želela.... en čisto preprost prtsanček z enim drobcenim diamantkom

(pa ne vprašat kakšno paniko je zganjal, ko je šel darilo kupovat

in je iskal po predalih mojo zlatnino, da bi imel mero za moje prste

)
Dolžna sem še št. od šole za starše v LJ porodnišnici - 01-522 60 48 med 12. in 15. uro
Tečaj za bodoče očete traja dve uri in pol. Obisk omogoči očetom prisotnost pri porodu. Predavanje je ob 18.15 v predavalnici Šole za starše (lesena baraka) zraven stare porodnišnice
Datumi: 10. ali 24. januar, 14. februar, 7. ali 21. marec - naše drage je potrebno prej naročiti (tle sicer piše, da 1 mesec prej - jaz sem mojega v začetku tedna za 10. januar)