womanpolice - izvoli:
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
Dolžna sem še št. od šole za starše v LJ porodnišnici - 01-522 60 48 med 12. in 15. uro (malo težko jih je priklicat)
Tečaj za bodoče očete traja dve uri in pol. Obisk omogoči očetom prisotnost pri porodu. Predavanje je ob 18.15 v predavalnici Šole za starše (lesena baraka) zraven stare porodnišnice
Datumi: 10. ali 24. januar, 14. februar, 7. ali 21. marec - naše drage je potrebno prej naročiti (tle sicer piše, da 1 mesec prej - jaz sem mojega v začetku tedna za 10. januar)
Ja, res je nekaj z luno narobe... danes zjutraj je bil še moj nekaj tečen (verjetno bi bila tudi jaz - me je pač prehitel zjutraj za na wc in sem cepetala zraven, ker me je tako lulat tiščalo). Tamala pa je vsak dan drugače - kakšen dan se brez problema sama zrihta, hitro poje, zobe umije - kakšen dan pa je za vse NE! in jo na koncu še jaz oblačim kot kakšnega

in jo moram skoz priganjat naj hiti.
Telovadba? Bo malo počakala do spomladi, potem pa na ZRAK!!! Sem pa tudi jaz čisto zarjavela in si sploh ne upam stopit na tehtnico.... no, pa grem pogledat.... AAAAAA 70 kg!!!!! Se vidi, da so bili prazniki!!!! 15 kg+
Ko sem bila za tamalo noseča sem fulll brala, zdaj pa se mi nekako sploh ne da.....
Womanpolice - vidim, da ti islamski svet ni tuj - priporočam Ne brez svojega otroka in Alamut - dogajanje v Iranu; ko še ni bilo teh filmov na TV sem z užitkom zmazala vse Harry Poterje in Gospodarja prstavnov - velik boljše kot filmi
Drugače pa smo včeraj pesmice brali, en dan prej Zlato ribico - slovenska lj. pravljica, pa Zrcalce.... domače branje.... pa vse Miške Tipe.... danes nas čaka nek Bau Bau

.
Peli - imava podobne težave glede spanja.... včeraj me je kar zmanjkalo za 2 urici čez dan - potem zvečer ne morem zaspat, pa ponoči se premetavam.... zjutraj pa jovo na novo - zaspana.... zbudim pa se hrati z mojima dvema...
Danes mi je uspelo bolniški list odnest v službo - pa še darilo od dedka mraza je čakalo pod smrekico za tamalo (zdaj pa počasi dost z darili)
Sem čisto pretresena.... in mislim na Enkratno.... tudi meni je šlo na jok

. Verjamem, da jima bodo naše pozitivne misli pomagale