IZVIRNO SPOROČILO: Peli
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11
Evo, novopečeni šolani starš je opravil svojo dolžnost.... v 2 uricah in pol zelo na brzino povejo o porodu, previjanju, prijemanju, hranjenju, oblačenju, .... v glavnem je preživel
. Potrdilo pa se potem dvigne na blagajni v Leonišču, ko plačaš porod.... bom provala že jutri to zrihtat - že če bom tam...
A porod je treba plačat
Mene pa zanima ma katera probleme s hemeroidi in kako to zadevo rešt?
Jp, je treba plačat - vsaj v LJ porodnišnici, in sicer so zadevo podražali in je zdaj celih 20 EUR!!! Nisem še dobila potrdila, ker bo šele jutri prištimano... pa drugič ob drugi priliki
Veverca - tudi jaz sem bila prej vedno suha... in se mi zdaj vse na riti in bokih nabira. Ne boš verjela - celih 15

kg!!! Danes mi ni nihče nič rekel.... slaba potuha.
Srečkica - ja ginekolog ti mora dati predlog za bolniški stalež in skupaj z materinsko knjižico potem odneseš tvoji osebni zdravnici. Če ne gre drugače pač malo pojamraj ginekologinji.... Jaz sem svoje papirje lih danes odnesla (je pa zelo odvisno od ginekologa do ginekologa...), ker mi 16. poteče..
Srečkica - hvala za informacije s prve roke in
Nasledni pregled imam 7.2.2011 in to že v porodnišnici v ambulatni za patološko nosečnost.... Zadnji teden mi precej trebuh otrdeva in me tekaj trga tam spodaj.... pa pravi zdravnica, da je Magnesol bolj tolažba, pomaga pa bolj malo - če se zares kaj dogaja tam spodaj... Pravi, da ponavadi bolj posvečajo pozornost otrdevanje pri prvo-nosečkah...
Danes sem v Pikapolonici nabavila tisto oblazinjeno previjalno desko, ki se položi na posteljico - je kar lušna - če ne gre drugače, bomo pa improvizirali

. Sem skočla še do Tosame - tovarniške trgovine... kaj pa vem.. .mogoče res eno malenkost ceneje kot kakšen Baby center... je pa velika izbira sanitetnega materiala (sem nabavila tetra plenice, vato, palčke, zložence, prsne blazinice, vložke Vir 80). Skratka, sem imela tudi malo športni dan