ANGEL SOUND in OTROŠKA OPREMA - KAR KORISTNA INFORMACIJA
Sama sem ga ravno prejšnji teden naročila preko e-bay angel sound za pičlih 20 eur novega (pri nas pa tako mastno služijo za 60 eur!!!). Res je, da ni dovolj le Master card. Moraš se prijavit v pay pal. Če pa ne zaupaš pay palu, pa lahko po tvojem nalogu kdo drug (kakšen prijatelj ki ima pay pal) plača zate. TKo sem jaz storila, da je kolega plačal zame, jaz pa sem njemu nakazala. Je pa še ena možnost, da ti prodajalec sporoči vse podatke, pa obvezno Swift in IBAN kodo, saj brez te ne moreš nakazat denarja. Jaz sem hotla na takšen način nakazat (sem imela od prodajalke obe kodi), ampak na banki je bla tak nesposobna, da je kr rekla, da se ne da in da bo provizije 11 eur. Sm se kr obrnila in odšla ,, saj za takšen denar pa ga že potem dobiš v Toy`s v Grazu (za 35 eur).
sm pa mal gledala po e bay to otroško opremo (vozičke, posteljce, hojce, itd.)... pa to ne moreš verjet kako poceni je vse to napram pri nam (po fotkah gledano tudi zelo dobro ohranjeno). Tako, da ko bo čas za to (ko bomo nekje v 6. ali 7. mesecu, bom se kr prijavila na Pay Pal (ali pa kolegu nakazala denar, pa bo on preko svojega Pay Pal mi plačal) in preko e bay nakupila. Bova pa šla tudi v Ikeo, kjer imajo prav tako določene zadeve za otročke (kinderpet, prenosna previjalna, standardna previjalna, stolček, plastične slinčke, itd.) smešno poceni. Se res splača. Saj če bi vse to pri nas hotel kupiti, bi bil kr lažji za vse okoli 2000 eur. to pa je že kr zalogaj, ane.
No, upam, da sem pomagala. Pa dober nakup...