Pozdravlejne so
!
Končno se vam na kratko javljam! Pri nas je bilo zelo prestro!
Najprej smo bili 14 dni na dopustu. Uživali 100/h. Morje je bilo zelo hladno (20 stopinj). Vendar se ne smem kopat v bazenu, pa sem morala potrpet "vhod" v morje. Ko sem pa plavala, pa so vse bolečine minile. Za mene res škoda, da so bazeni prepovedani.
V petek sem imela pregled. Sem se pomirila, da je vse OK (na prejšnjem pregledu me je zelo prestrašila).
je ZELO delal tika taka, jaz pa v sedmih nebesih.
je bil zelo živahen, saj je non stop migal z rokicami. Veliki smo celih 3 cm, razlike pa je sedaj samo 4 dni. Sem bila zelo
!
V nedeljo pa sem morala obiskati bolnišnico, saj sem bruhala od 17. - 01. ure. Vse kar sem spravila v sebe, je šlo ven, pa čeprav je bil to požirek vode. Na koncu pa še dobila drisko. Ker driska ni običajna za nosečnice, sem se vstrašila, da sem se zastrupila s hrano, saj smo bili na kosilu v kitasjki restavraciji. Šla sva na gin. oddelek, tam so me pregledali in rekli, da je s
vse OK. Pristala sem na infek. oddelku, kjer sem dobila liter infuzije, da sem prišla k sebi. Ne vedo pa še, ali je bila zastrupitev, ali viroza!?
Pestro, kajne!?
Malo sem vas preletela - ne morem biti dolgo pokonci, se mi še malo vrti...
Ogromno ste napisale,moram si vzeti v naslednjih dneh malo časa, da vas preberem...
Vsem novim
, da ste med nami.
Zasledila sem, da ste se pogovarjale o Angelsoundu - jaz ga ne menjam za nič na svetu. Zvečer nisem zaspala, če nisem poslušala
. In to je trajalo od 12. - 40. tedna. Ta moj angelsound res služi svojemu namenu, saj sem ga posojala, ko ga nisem potrebovala in bo sedaj poslušal že 5
Samo 1 vprašanje še: tiste, ki ste iz MARIBORA. Ali je bila katera kje drugje, kot pri Pelkičevi na NS!?
Tako, sedaj pa dovolj!