Evole mene, še enkrat
!
Preživela vikend, upam, da še ta teden, pol pa en teden dopusta!
Wiiiii, komaj čakam!!!!!
Glede kilc in trebuščka...men je tud trebušček zrastu v tem tednu...se mi kr že pozna in prov ponosno hodim na okrog.
Pridobila sem 2 kg, kar tud upam, da ni prehuda (sem bla od G opozorjena, da nej pazim, da ne bom več kot 10 kg dobila gor, ker sem tolk majhna, pa da bom težko vse kile nosila
)....wi wil si kaj bo...kaj čem, če sem pa tolk lačna...
Ful je tud to zanimivo, da mi je ful slabo, pa bruham, pa jem, pa bruham, pa spet jem, ker mi prov krult začne. Kaj pa nej nrdim?!?!? Jedla bom, če mi bo pasal.
AS...men je tud zakon. Sem ga na Bolhi za 25€ kupila, drugač bi ga pa prek e-baya (sem se odločila da do 30€ dam zanj, več pa ne).
Glede
...komaj čakam, da začnem
čutit. To more bit neki najlepšga po moje. Že poslušanje srčka je zakon, kaj šele čutit brcike
Nč, bodite lepo, pa se beremo/pišemo
Pa še jest pošiljam en vic za dobro voljo
:
Arabski student v Berlinu poslje naslednje sporocilo ocetu::
Dragi ata!
Berlin je fantasticno mesto. Ljudje so zelo prijazni in meni je tu zelo lepo. Toda ata, sram me je malo ko se pripeljem nu univerzo v mojem zlatem Ferariju 599GTB, medtem ko moji prijatelji studentje in vsi profesorji pridejo z vlakom. Tvoj sin Nasser
Naslednji dan dobi odgovor od oceta: Dragi moj sinko Nakazal sem ti 20 milionov dolarjev. Kupi si vlak tudi ti in ne mi sramote delat!.