Dobro jutro nosečkice!
Hvala za kavico....
mag3, od teh imen meni najbolj sede Neli
. Se pa s pomenom imena v finščini ali katerem drugem jeziku ne bi obremenjevala, če bi mi določeno ime bilo všeč. Ma kolikšna je verjetnost, da bo šla živeti na Finsko
ManUr, s torba za previjanje misliš za v porodnišnico za dojenčka?? Vetrovne kapljice bom kupila kasneje, če se izkaže potreba po njih - upam, ne bo potrebno... Dojenčka bomo odnesli po vsej verjetnosti kar v jajčki, da ne bomo še košare vlačili za teh par metrov. Moje mnjenje o epiduralni je
. The best zadeva, vsaj za mene. Prvič sem rodila z epiduralno in je res ne morem prehvaliti. Brez ne grem nikamor več
... Čutiš vse, tudi popadke oz. bolečino, ampak je to v primerjavi s prej mala malica, res. Pa tudi ko nekdo reče, da ne moreš sodelovati pri iztisu, ne drži, jaz sem točno čutila, kdaj moram pritiskati. Občutiš prav pritisk med nogami, kot da bi kakšen veliki kamen ven lezel
. Ni pa bolečine.... Pa tudi kasneje nisem imela nobenih bolečin, glavobolov,... Nič, res. Še iz porodne bi komot šla peš v sobo, tako dobro sem se počutila...
Moja torba za porodnišnico: modrčki za dojenje + blazinice za dojenje (v porodnišnico bom vzela tiste za enkratno uporabo, za doma pa imam pralne), oblačila za domov, fen
, kozmetika (duš gel, šampon, krema za obraz in roke, pa malo pudra - se bom takoj bolje počutila
), nekaj za branje, grickalice.... To pa je po moje vse. Aja, pa še fotoaparat in telefon+polnilec.
Ultive pa ne poznam oz. nimam izkušenj in glede na to, da sem imela zelo pozitivno izkušnjo z epiduralno, bom se tudi tokrat odločila za njo...
BabyKitty, super, da si doma
. Zdaj pa le počakaj še kakšen teden, preden se odpraviš po svojo štruco... Se pa strinjam, da je super imeti fen in kakšne robčke za intimno nego. Jaz prvič sicer nisem rabila fena, ker sem rodila avgusta in je bilo toplo, sem pa si vsak dan umivala lase in jih pač naravno sušila. Sem se počutila res ful bolje, sveža in umita
Se beremo...