Kar_ena, meni je ime Niko tudi všeč...Sicer pa kot si že sama pogruntala, vama mora biti ime všeč in ne drugim...Se mi zdi tako brezveze...Sem se ravno zadnjič s taščo pogovarjala, da mojemu ne bi bilo tako ime kot mu je, je imela že eno drugo ime izbrano in je kao tast prišel v porodnišnico, da naj izbere drugo ime, ker si kao tega deda od mojega ne bo zapomnil...Pa je bilo neko čist preprosto ime...Vglavnem pri meni tega ne doživijo...
In če pomislim, ravno sama je imela neke pripombe nad najinimi izbranimi imeni, ker je kao ime za fantka full podobno enemu drugemu fantku, katere družine ne marajo..In so what? Midva sva se odločila, obema je tole všeč in naj se oni postavljajo na glavo kolikor hočejo...Moja dva pa tudi nista nič komplicirala, sta dejala da je luštno ime...Drugim pa niti nisva razlagala, je v najinem varstvo tole
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Aja, pa da ga bo klicala drugače kot mu je ime... Ko mi ga prvič tako poklicala bi rekla da koga kliče... Vztrajno bi to ponavljala... Ma nima da mi otroka kliče po nekem tretjem imenu
Se strinjam s tem...
Midva sva danes končno uredila papirje na CSD-ju, kar se pač da pred porodom..Tako, da ima tudi po uradni poti naše dete očeta

.. Pa iz BC-ja so me punce klicale, da je naju voziček že čaka, tako da šibava v soboto po njega
Star, žal ti ne znam pomagati...Lupinico dobiva komaj v soboto, tako da bomo takrat preizkušali (sicer od PP), ampak vseeno....Sva pa midva vzela vseeno podstavek, ravno iz podobnega razloga kot ga je napisala
birdy (ker se mi zdi bolj praktično, pa še trivratni avto imava, tako da bo dajanje lupinice v avtomobil s samo klik sistemom dosti lažje).. Drugače pa so pri nas v MŠ full spodbujali nakup isofix podstavka, ker je kao lupinica na njem bolj fiksna kot s pasom...