Zivjo,
pa smo prisli domov. Morfologija je za nami. Nas Aussie je super, ni pa hotel pokazat kaj ima med nogami. Zadnjic je meni sicer g namignil, samo je rekel, da je to zlo zlo netocno, ker se ne vidi prav. Tako da zgleda, da sploh ne bomo vedeli do decembra. Po morfologiji pa seveda obvezen shoping. Sva kupila oblacilca v katerih bomo prisli iz porodnisnice. Potem pa sva se vozicke firbcala. Se nisem mogla odlociti ali bi PP GT3 ali Switch. No na koncu je zmagal switch. Nismo pa se ga nabavili. Septembra naj bi prisla ze kolekcija 2011, pa ne vem naj cakamo ali ne. Cena bo ista. Malo me je strah, da bodo kaksne cudne barve. A ste ve ze kaj nabavljale vozicke ali hodite samo firbcat?
Drugace pa sem jaz cist v soku. sem se ful veselila sluzbe, odstevala dneve, nakar me danes isti g, ki me je ze 2 tedna nazaj posiljal v sluzbo sokira z izjavo, da najboljse, da sem doma do porodniske. Pol je bil cist v soku, da hocem v sluzbo. Je rekel, da ne more verjeti, da ga kdo prosi, da bi sel v sluzbo, da ga ponavadi taksne, ki jim nic ne manjka prosijo za bolnisko. No pol me je nekako pregovoril, da naj bom se en mesec doma. Sedaj pa cakam, kaj bo rekla komisija. Mogoce sploh ne bodo odobrili, ker je treba sparat. Sem bla tako sokirana zaradi tega, da sem mu pozabla rect za slikce UZ. Tko da tega spomina ne bomo imeli.
Cestitke vsem za uspesno opravljeno morfologijo. Jaz imam naslednji pregled 2.9., en dan pred tem pa cuker test. Moram biti na tesce od 7 zvecer. To bo zanimivo, ker meni gre takoj na bruhanje, ce sem malo lacna.
Uzivajte srecke nosecke :)