Cestitke mag3, kar_eni in marinci!!!
Dobro opravljeno!
Jaz bi tudi, da bi bil tale tazadnji del že za mano. Vseeno blagor se tistim, ki imate roke že v prvi polovici decembra, jaz ga imam šele 27.12., pa vam povem, da mi je kar malo težko, ker vem (no, vsaj mislim si - če ne bom šla po stopinjah Arwenko :-)), da boste že skoraj vse imele v rokah svoje štručke, mene bo pa tole iztiskanje šele čakalo. Bi bila skoraj raje malo presenečena in pred rokom.
No, imam že izvide za streptokok - vesela, ker sem negativna. To pomeni ena skrb manj. Jona Klara, kako pa pri tebi izgleda tole, so ti že javili?
Sem pa šla tudi na en samoplačniški UZ za kontrolo rasti, ker ga od morfologije nisem imela: smo težki cca 2900 kg (v začetku 38 tedna), primerno razviti za svojo starost, le obseg trebuščka malo zaostaja. So me potem pomirili, da baje to ni nič takšnega in se nimam kaj sekirat. Imam pa že dokaj zrelo posteljico druge stopnje (hmm, so me vprašali, če sem kadilka - jaz pa v življenju nisem prižgala cigarete
- baje naj bi bila pri kadilkah posteljica prej kalcinirana.) Moram pa zaradi tega še bolj pozorno spremljat gibe + več počivat na levem boku zaradi manjšega trebuščka, da bo dete dobilo več hrane in kisika.
Glede vožnje z avtom - hmm, jaz sem prav vsak dan v avtu nekje na relaciji KR - LJ. Me tudi že malo kregajo, ampak ja imam avto in vožnjo res rada, pa še manj štorasto se počutim, kot takrat, ko se gugam peške s temle trebuhom naokrog
. Res pa je, da sem se striktno odločila, da med vožnjo ne govorim po GSM-ju, vozim po omejitvah in se poskušam ''ne jeziti se na kakšne prav posebno kreativne voznike''
.
Imate cuclje, stekleničke in take stvari že vse prekuhane oz. sterilizirane?
Dobro opravite na današnjih pregledih in cmokce vsem