Jona Klara - JUPIIII! Čestitke za malega Gabra
!!!! Tole je pa tudi bilo presenečenje? En dan še veselo na forumu, drugi dan čisto nenapovedano: že mala štručka v naročju!!! Pa carski rez je bil? Tole ni bilo predvideno, a ne?No, lepo okevaj, potem pa oba čimprej domov.
Smo pa res kt eni kinderjajčk (ktera si je že izmislila tole super primerjavo?)i, haha ali pa kot adventni koledar (no, me smo decembrski praznični koledarček - vsak dan eno detece pokuka na svet, me se pa veselimo ob odpiranju
Zaljubljena23 - meni je G res rekla: počivanje na levem boku. Zaradi boljših pretokov in to. Kje si pa ti za desnega slišala?
Kar se pa steznika po porodu tiče - se strinjam s pinkalonco: punce pustite steznike pri miru (razen če so vam ga predpisali zdravniki). Steznik je samo potuha trebušnim mišicam, da se jim ni treba krepiti same in imajo nekakšno umetno podporo! Res je, da je oblika bušija tako videti lepše, ampak to je bolj kratkoročna zadeva. Da povem spodbudno novičko: prijateljica je rodila pred tremi meseci - takrat je imela res kar velik trebušček, zredila se je pa za cca 15 kg. No, mi ga je pokazala zadnjič na obisku in nisem mogla verjet: tako ploskega trebuščka mislim da že dolgo ni imela. Brez telovadbe, samo z dojenjem in crkljanjem dojenčice. Kilce so že skoraj skopnele, tako da ko pride zraven še vozičkanje in kakšne lažje vaje... Tako da...ne skrbet za naše postavce. Jih bomo že spravile v red!
DeVilla - čeprav uvožena gorenjka, bom tudi jaz predvidoma rodila v Lj. Pa ne zato, ker bi imela kaj proti KR porodnišnici (se mi zdi bedarija, da jo hočejo zapret), ampak ker je moj G iz Lj porodnišnice in ker sem imela kar težavno nosečnost (da o tem, da se je kaj sploh prijelo, sploh ne govorim). Tako da - razen če me z rešilcem ne odpeljejo v KR, se vidiva v Lj
. In ja, občinarka - tisti dogovor, da se dobimo za božička v porodnišnici se mi zdi kar ok. Sem malo pregledala vaše PDP-je, pa mislim, da se nama bo z veseljem pridružilo kar nekaj punc: DeVilla, Zaljubljena23, Tulipan12, Pinkalonca, Ula77, Betricija, Alma82...
Zdaj moram pa zaključiti, ker me moj pes čaka pri vratih in prav milo prosi za eno lulanje
. No, pa gremo, upam da mi se me RR usmili in ne izbriše tega mojega romana...
Lahko nočko vsem