Pozdravljene punce, po dooooolgem času!
Čestitke vsem novim mamicam, sploh ne folgam, tako hitijo otroci na svet. Betricija me je prehitela, PDP sva imeli na isti dan. Čestitke
tudi Zaljubljeni. Naša punca še kar vztraja v trebuhu, premike čutim vsak dan, odprta sem 2 cm, ctg ne kaže nobenih popadkov. Ponoči slabo spim in to samo na levem boku, zmanjuje mi zraka in kar naprej jamram in hodim na WC
. Po drugi strani me je pa poroda strah zaradi bolečine. nameravam v Postojno na EA, upam, da ne bo kak cirkus na cesti, saj se spet obeta sneženje. Vćeraj sva z možem letala po BC in kupila še zadnje podrobnosti, danes sem dala prat in pokvaril se je pralni stroj. če se katera spozna na astrologijo, je stvar jasna: retrograden markur. To je obdobje zastojev, okvar in neugodno za podpis kakšnih pogodb. Trajalo bo do 30. decembra. Če bi lahko sama odločala, bi s porodom počakala do takrat. Sicer pa se z možem n emoreva dogovoriti okoli imena: jaz predlagam kratka, on dolga in res ne vem, kako se bova zmenila. Glede na to, da bom morala sama prenašati porodno torturo, bi mi lahko pripadla še izbira imena, kajne
?? Moj je šel zdjle dvignit pribor za odvzem popkovnične krvi na Neocelico, ker sva spet odlašala predolgo, pa ne bomo čakali pošte, v primeru, da nas kaj ne prehiti.
Sicer pa pri nas v hiši vlada žalost, prihajajočemu dojenčku navkljub. Pred 10 dnevi sem namreč morala dati uspavati svojo 8-letno dobermanko, ki je zbolela za rakom na pljučih. V enem mesecu se je razširilo še na jetra in z
adnjo noč ji je počila vranica in je krvavela v trebušno votlino. Po prejokani noči sem se odločila, da jo uspavam in ji prihranim boleče umiranje. Z možem sva jo peljala na kliniko in bila ob njej do zadnje sekunde. Vsi mi govorijo, da se moram zdaj fokusirati na dojenčico, a kar tako hitro to ne gre... Pa tako sem si želela, da bo naša punca rasla gor ob psu...
Arwenko, katero pasmo imaš ti?
Ima še katera namen roditi v Postojni v prihodnjem tednu ali dveh?