IZVIRNO SPOROČILO: kepca
Aha. Joj boga, super da je blo kasneje vse ok. Hvala. Meni tudi nobenega testa niso delali, zato me je pa zanimalo, kak sploh ugotovijo.
Ti si iz MB? Sem seznamček pogledala, ker je glih na tej strani

, pa maš zelo skope podatke gor.
Ja, najbolj nevaren je itak streptokok b, ker koliko sem jaz njih razumela, se je s tem A okužila, ko je spila umazano plodovnico. Saj da ne boš mislila, da ti tam kaj razložijo, največ stvari sem odkrila sama potem doma, ogromno mi je povedala njena P, ko je gledala izvide od poroda in pa seveda zdaj v tej nosečnosti, ker v materinski knjigi pišejo prejšnji porodi-kar vsak doktor, ki jo je odprl, je rekel, ojoj, vaši pupi pa se ni dobro godilo med porodom. Zato zdaj pričakujem, da bodo hitreje ukrepali in ne čakali toliko po roku ali pa vsaj med porodom, če vidijo to umazano plodovnico-bi mi morali narediti CR, pa ker šparajo, so me imeli 3 ure na umetnih popadkih... eh, saj potem je pediater v P komentiral, da sva bili pa zdaj zaradi zdravljenja dražji kot pa če bi CR naredili
Ampak, nočem nobene strašit, ker to je moj primer, ki upam, da se ne ponovi, hočem samo povedat, da me v prvo sploh ni bilo strah poroda, češ, saj sem v dobrih rokah... tokrat je stvar malo drugačna, ker me je res strah.
Vidim pa, da so ostale Decembrke imele kar pozitivne izkušnje s porodom, zato skušam tudi jaz misliti tako!