evola, da se še jaz pofočkam))
čestitke
vsem novim mamicam, ki so zaključile decemberke, pa pozdravčlke vsem somamicam... kot kaže imamo povsod enake težavice.. krčki, prdeci, vetrovi, kolcanje.. tud pr nas je včasih do "urnebes
".. najhuje je, ko bi rad pomagal, pa... men se kar lomi tam zraven ko vidim kako jo zvija.. smo na koroških kapljicah, po malem, če je res hudo, naročili smo antiflatt dobimo v soboto.. bomo vidli.. se redimo, jutr pride P, pa mislim da bomo na dobrih 3 kg, tam okrog 30 na dan je naša pridobitev.
.
hrana... jaz sm zaradi krčkov mela v svoji buči da sm kriva jaz, da ne bi smela to pa ono.. je res, da je jedilnik bolj okrnjen, jem pa vse prekuhano, pa kar me ne napenja.. jem kruh, krompir, testenine, riž, purana, piščanca, rdečo peso, tuni, ribe, tud mlečne izdelke, kosmiče... in jaaaaaaaaa čebelica mislim da je spraševala, moj apetit je volčji.. skoz jem.. kar se kg tiče nimam pojma, skratka nosim moje stare dobre kavbojke... res da dojim in me izčrpava, ampak malicam skoz.. se organiziram da med nočnim dojenjem spijem ziher liter čaja za dojenje, pa eno posodico keksov, resno))9, pa kompot, skartka ogromnooo tekočine..
zaljubljena, jona.... dojenje,, hja, men so sestre v celjski P dale sprejček za v nos, pa so moje joške eksplodirale, dobesedno, naval mleka... to sm prakticirala še en teden ko smo prišli domov, zdej ne več, ker se je oksitocin sprostil.. čudežnio deluje, resno
probajta, mislim da ga dobiš na recept od svojga dohtarja lahko..
drugače pa... je fulll luštno te naše stručke cartat in lubčkat.. kajne?? jaz se kar topim ob njej..
no, lepo bodite, grem večerjat-to bo cesarski praženec+kompot, pol pa tuš, malo tv, mogoč še zlikam, pa bo naša bejbica spet lačna...
se tipkamo, jah sm valjda za, da se skup preselimo...