Jutro
.
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14
mag3 js bom šla v MŠ Novo mesto že septembra, a je treba prej kej poklicat ali samo greš?
GITA14, ne nič ni treba prej poklicat, kr prideš prvi četrtek v mesecu v avlo porodnišnice ob 15.00. Tako mi je včeraj rekla sestra pri mojemu G, ko sem bila na pregledu. Sem pa vprašala kdaj naj bi šla, če imam 6.12. PDP in je rekla da raje oktobra, da mi bo vse bolj sveže.
Občinarka, ti si pa faca, sem se malo nasmejala ob tvojem postu ...
BabyKitty vauuu, ful lep trebušček.

Tudi jaz imam občutek, da mi gre zadnji mesec ful s kg gor in trebušček se je povečal kar naenkrat.
Aischa1 tiste palačinke včeraj so bile boljš.

Čeprav je pa to danes veliko bolj zdravo in primerno za nas

.
Moram pa povedat, da se jaz zelo hitro zmantram in me, če kaj prevče delam po stanovanju, al pa zdaj sem bila v zadnjem tednu 2x mal po trgovinah v NM in 1x v Ljubljani, da se mi to pol drug dan fuuul pozna. Se zbudim čist polomljena.
In še to, sem zdaj začela prat oblekice od hčere za drugega

, pa previjalno mizo sem generalno očistila in kupila novo podlogo za gor, ker do zdaj so bile not igrače, in jo postavila v spalnico, da bom začela not oblekce zlagat.

V bistvu sem vse kar mi je manjkalo ta teden našopingirala.

Pa ful lep kompletek sem kupila za odhod iz porodnišnice za

in zraven žabice, body, kapico, nogavičke, .... Bom poslikala, ko utegnem in dala v moj album. In sebi

jeans hlače in eno ful lepo tuniko.
Ja res je kot je ena napisala, HB da prihajajo hladnejši, prijetnejši dnevi za nas in da ne bomo v zadnjih mesecih, tednih še bolj boge. Jaz sem v prvo rodila 5.9. in sem dala vsoooooo tahujš vročino čez.
Uf sem se razpisala, menda nisem kaj pozabla.