IZVIRNO SPOROČILO: ula77
Danes sem prebrala, da so od 28. tedna dalje pregledi na 14 dni,jaz ga pa imam čez mesec,oz. na 5 tednov. Kako je pri vas glede tega?
Jaz sem imela do polnih 30-ih tednov tud na 4-5 tednov, zdaj pa me je naročil čez 3 tedne, ko bom imela polnih 33t. Saj mi je ratalo že vseeno če grem tam al pa ne. Razen da dam vsakič vodo, kri in mi izmerijo pritisk, ni nič novega že od morfologije. Zdaj pri 30-ih tednih mi niti krvi niso vzeli, ne vem al so pozable al zakaj. No, pa srčka vsakič poslušamo. Ampak imam doma Angelsound in ga itak lahko poslušam, kadar želim.

Mi pa še nikoli G ni meril MV. Tudi vaginalni uz se ne spomnim kdaj mi ga je sploh dela, mogoče čist na začetku enkrat, če se prav spomnim.
Tudi moja likalna deska že nekaj časa stoji polna cunj v spalnici, ampak volje pa nobene.
Ababanana koliko je bila pa poštnina za ta modrček?
Naj še povem, da moj prehlad se še kar vleče in je danes že en teden. Na začetku me je bolelo grlo, pa pol nehalo in sem samo šmrkala, pol me je pa v soboto ponoči spet fuuuul začelo bolet grlo, kot bi mi ga rezali, če sem zakašljala in sem pol mojega v nedeljo zjutraj poslala v lekarno.
Tudi jaz največ brc doživim ko sem pri miru. V postelji zjutraj in zvečer obvezno.
KG-jaz sem včeraj stopila v 31-i teden in sem tam nekje na +4,5kg, ampak imam od prej že viška. Upam, da mi sfolga še ta dva meseca čim manj pridobit.
Tudi jaz sem v prvo uporabljela samo benkice in nič bodijev prvih nekaj mesecev. Zdaj v drugi

sem si en komplet body-benkic kupila, in še enega za domov iz P, ki je pasal h kompletu. Saj imam v albumu slikice.

Drugač bom pa ponucala tiste benkice od prve punce.
< Sporočilo je popravil mag3 -- 28.9.2010 17:23:29 >