pinkalonca, full lep seznamček...Kar se spola tiče, pa bo pri nas ostalo kar presenečenje za vse, samo za naju ne
eveeleen, dobrodošla...
ula, se strinjam z mojimi predhodnicami...Midva sva se na naraščaju trudila 20.mesecev, vmes sem imela en SS, pa nisem nikoli pomislila kaj takšnega, kot dela tvoja dobra prijateljica...Upam, da bo knmalu ugotovila, da tole ni prav...Kakorkoli gre tok življenja, bi morali vsakemu privoščiti srečo, čeprav se nam zdi, da smo sami v tistem trenutku nesrečni...
BabyKitty, tvoj dragi pa raztura
Kje je kupil tiste bodije?
fuego, čestitke za uspešen pregled in seveda za fantiča
Kolibri, moji kg so od začetka N še v minusu..Sem pa se med zadnjima dvema pregledoma zredila za 0,2 kg...Kar se pa gibov tiče, pa ni nujno, da bi bilo prehitro, tudi če si prvorodka...Čist možno je, da je to to
betricija, hmmm a veš, da sem na ribe pozabila...Priznam, da jih že prej zadnje čase nisem veliko jedla, ker mi ne odgovarjajo za želodec...Zdaj v N pa sem samo ene parkrat jedla pečene postrvi, pa majčkenn rižote z morskimi sadeži
Imam probleme z želodcem in se moram veliko stvarem odrekati, kar se hrane tiče...Pa ok, pred N ni bil tole nek problem, sem pojedla tableto pa je bilo bolje...Zdaj v N pa ne upam preveč pretiravati, ker tablet ne smem, lekadol pa ne bo pomagal
Kar se pa porodnišnice tiče, pa sme jo tudi že izbrala..Vztrajam na Ptuju
...Betricija, jaz sem se do zdaj redno barvala, tudi v času N...Ravno jutri grem spet k frizerju...Tako, da strah glede tega je čisto odveč
nani, tudi jaz sem slišala, da kontrolirajo full nosečke in nima veze kateri dan je v tednu...Jaz sicer nisem na bolniški čist prav, sem prijavljena na zavodu, ampak sem jim poslala potrdilo, ker imam predpisan počitek, da mi dajo mir
..Pa zaenkrat z njihove strani nisem imela nobene kontrole...Sem pa vprašala tudi svojega G in nimam predpisanega strogega mirovanje, kar pomeni, da lahko grem tudi kam...
Dadi, jaz jem centramed mami že od vsega začetka nosečnosti, največ zaradi folne kisline, zdaj pa še kar vztrajam pri njih, zaradi drugih vitaminov