Pozdravljene decembrke!
Me par dni ni bilo na forumu in kaj vidim?? Da je lidik rodila... Iskrene čestitke in
za malega Jana, verjamem, da bo vse ok. MOram pa priznati, da me je kar malo stisnilo.... Ali mogoče katera ve, kako sta?? Sem pa v takšnih primerih res še posebej hvaležna, da je medicina tako napredna kot je in
za vse zdravnike in ostalo osebje, ki skrbijo za nas in naše otročke...
Vsem ostalim čestitke za opravljene preglede, za zdrave dojenčke, pa seveda dobrodošle nove
.
Drugače pa počasi nabavljam malenkosti za mene in dojenčka, počasi bom tudi začela prati, uporabljala bom kar Persil sensitive, brez mehčalca, pa prvič bom zlikala oblačila, kasneje pa ne več...
BabyKitty, po moje najbolje, da kar nabaviš modrček za dojenje, pa not flikneš blazinice za dojenje pa je... Ni kaj, telo se vztrajno pripravlja na novo vlogo
. Drugače pa če si imela tega v mislih http://www.da-da.si/node/20, je modrček za mene 1A, ni primerjave z ostalimi. Me ne moti, ker ni bombaž; ne vem kaj bi se ti naj vnelo, ker ni bombaž???
Primavera1, en objem zate. Probaj se skulirati, če se le da.... Imej v mislih dojenčka, ki vse čuti... Drugače pa ne vem, kaj bi ti rekla; če imata možnost, pa pojdita na svoje, že zdaj, ker se s prihodom otroka stvari po vsej verjetnosti ne bodo kaj prida spremenile...
Lep dan vsem..