IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Dir džizs... PROSIM TE! Daj ustavi konje, že ta zadeva z Džovano te je tu mač obsedla, ne serji še tule, ker boš po nepotrebnem pregnala take, ki rahlo cvikajo! Oprosti, ne morem biti prijazna in diplomatska, ker pretiravaš. Tebe so ob tvojih vohljanjih in službenih podvigih pristojne in nepristojne službe (itak ti je Colt napisal, pa ne mislit, da te ob iskanju Džovane niso vzeli pod drobnogled) že praktično "prešnofali" do zadnje pikice, tako da se ti za en ušiv EMŠO na eni normalni peticiji ni za bat. Res ne zameri, ampak tvoje razmišljanje zadnje dni krepko meji že na paranojo.
"Đizs" tudi tebi, no... popi*ditis škoduje.

Nikjer nisem napisala, da nisem pripravljena pomagati in zadeva z Džovano nima s temle nobene povezave (niti takšne, kakršno si ti omenila), poleg tega pa sem še jasno napisala, da je ena zadnjih stvari, ki bi si jo želela, to, da se karkoli zakomplicira še kakšni mamici, ki čaka na otroka iz MK. Glede na vse zapisano na RR (in drugje) o "faktorjuX" je namreč to popolnoma verjetno.
Ti dam pa prav pri tem, da je možno, da bi moja skeptičnost odvrnila koga od podpisa peticije. Zato se, kakor je nekje že napisala ena druga RR-ovka, iz spoštovanja umikam s te teme in dovoljujem moderatorki in/ali RR Teamu, da vse moje poste s skeptično vsebino kadarkoli trajno izbriše.
Tebi, "bela.kava", pa vso srečo. SEM pripravljena pomagati.