A ima katera kako idejo kje najlažje otroško opremo prodat, ker se nam kar nekaj stvari kopiči. Stolčka peg perego prima pappa diner, ona dva stolčka za v bano, kako se že imenujeta, pa počasi še patrikov kinderpet ker noče več not spat, kar na jogiju spi. Bomo mogli kmalu dat sobo delat. Belen in ostale kakšno sobo ste uredili. Glede na to kako čas beži, je najbolje kar mladinsko narest, saj bosta kmalu v šoli in naloge pisala.
Mi opremo damo na Bolho, je pa res, da smo imeli veliko sposojenega in da nekaj vseeno še šparamo. Voziček bomo zdaj prodali, Maclarna bomo pa še malo zadržali.
Sobico imamo pa Alples Planet in smo zadovoljni. Ko bo treba, bomo dokupili še pisalno mizo in posteljo. Zaenkrat sta skupaj v sobi in še nekaj časa bosta. Druga otroška soba je trenutno igralnica in je super. Ko bomo opremljali tudi to, ne vem, kam bomo z vso šaro
Pika, tale tvoj Patrik je pa res faca! Kaj šele bo

Pri nas še ni tako, je pa res, da Jašo zanima samo tehnika in bi vse razmontrial.
Almk, še dobro, da ima Lana na Igrarijah konkurenco in da vzgojiteljicam ni dolgčas

Če bi bili vsi otroci kot Asha, ja kaj pa bi počele.
No pri nas po starem. Jaša spet zdrav, oba navihana ful. Sem si sposodila Nokijino idejo za kuhinjo, smo eno škatlo predelali v šporgert in zdaj kuhata kot velika. Mogoče ob naslednjem navdihu naredimo še hladilnik
Čevlje smo mi tudi kupili Superfit za Jašo, št. 24 (!!), Lana je dobila od sestrične prav tako Superfit št. 21. Pa še tri pare enih škorenjčkov, tako da smo preskrbljeni do pomaldi. Jaša bo pač imel samo ene, no pa še bulerje ima, če mu bojo prav. V H&M imajo ful lepe čeveljčke, samo nam so premali. Še vedno pa kupujemo smučarske hlače. Čakamo Hofer, če bo kaj, sicer pa H&M une za 10 eur.
Lep dan! Uživajte v sončku, pa čeprav je mrzlo ful.