ooo, alenka, lepo te je "videt", no, prebrat... upam, da ste zdravi in veseli...
podganič, ja, seznamček sem prilepila zato, da vidimo, katere so pogrešane in da sem poiskala novo fotko. vi ste okej? nič smrkljev???
, ah, zdaj naj bodo, decembra pa šccc, bejž stran....
(to je naučila babi naša2 : šc, muha, bejž stran,.... pa mahata z rokicami po zraku in se oglašata: sc,sc in grdo gledata
, za pop-izdit smešno)
uf, večerje: danes smo jedli orng kosilo za večerjo (midva mix zelenjave v solati in pečeno kuro in pečen krompir (bla babi na obisku
), tamala pa vse isto, sam zelenjava je bila nezačinjena.) včeraj sta po zeeeelo dolgem času jedla mlečne kašice, pa ni bilo glih uspešno. ona2 jesta večerjo, midva pa kao pozno kosilo. torej veliko bolonjske omake in špagetov, enolončnic, kot si ti naredila z lečo, velikokrat naredim rižote take in drugačne, cmoke (marelične, slivove), včasih kar tuno iz konzerve in kruh, pa redko hrenovke, (takšne stvari največkrat med vikendom, ker 2x na dan se mi pa ne ljubi kuhat), našla sem en recept za paprikaš, mi je dober, pa to večkrat naredim, zraven ali riž ali rezanci,. .. uf, kaj še? golaž, pa te čorbice so fajn, sicer nisem preveč navdušena, da jesta toliko mesa, pa za kosilo in še za večerjo... kaj pa vem, miškec, čaram (palačinke, šmorn, mlečni riž, polenta, kuskus, zelenjavne goste juhe....) uf, lačna..
kaj zdaj belen, vi še v kratkih rokavih al je kakšna snežinka tudi pri vas zapadla?
pika, vi že doma? boš videla, kako bo fajn v vrtcu!! okej, bosta bolana, to morta bit, sam druuužbaaaa!!! pa nove (ajd, druge) igrače, pa novo okolje, pa ti si boš malo spočila, res bo fajn. v sredo praviš???? uau!
lara, kaj pa ti/vi? vrtec ja/ne? službica? sori, če sem preveč radovedna.
blančet in senčka morata pa itak ful garat na šihtu, da pufe iz "e-buya"
odplačata (začelo se je pri spejs-šatlu, končalo se bo, uf, takrat bomo imeli kako medgalaktično valuto
)
projekt poganjalec: se bom informisala kod ene moje prijatle, ona bo vedla.... poročam. imam na sumu, da naša dva še ne bosta vedela, kaj naj z njim počneta, al pa??? hu nous?
še malo babike, pa prvi dobri mož!!!! komaj čakam! da vidim, če sem bila kaj pridna letos...