IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, čestitike za obletnico. So ušeški kaj bolje
Hvala! Sej ne da omenim, da moj nima pojma, kdaj obletnica je oz. da sploh je in kolk časa sva skup

, no pričakovano datuma ne ve, ampak da je pa že leta pobrkljal

se pa res vidi, kolk (ni)so eni romantični, no smo pa drugi za dva skup
Ušesa pa ... hja recmo da so dans boljš, je pa proti večeru, ponoči in zjutraj najhujš, upam, da mine tole no
sem včer 2x spila "takratkega", sej pomaga ne, ampak je pa izgovor, zakaj sem ga kr dvakrat v enem dnevu
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi čestitke za obletnico in upam, da so ušeska kaj bolje. Pazi nase
Hvala!
miklarom 
obletnice, datumi vedno spomnijo in je spet tesno pri srcu
mal se skup stisnita zvečer, želim pa vama, da z naslednjim pluskom uspe in k sebi stisneta malo zdravo bitje in to ob pravem času!
zarja 
upam, da boš čimprej bolje! počivat, čajčke pit, zdravila papat pa ob sončku mal svežega zraka v prostore spustit!
n74 navijam za plusek in naj se tokrat dosti bolje izide!
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči piješ ingverjev čaj? Svež ingver narežeš na drobne koščke (kot česen) in zaliješ z vročo vodo. Za eno šalico cca 3dcl uporabiš cca za oreh velik kos. Lahko dodaš še žličko meda, ko se malo shladi.

kolk je pa tole kej bljek? Ker jaz sem proti glavobolom probala pit že mleti suhi ingver pomešan z vodo in zadeva takoooo pečeeeeee, ajaj

. Tale čaj pa more bit tud

, ampak seeeej vem, ko je neki treba, se pomatraš. Pa vseen, npr. matični mleček naj bi tud pomagal pri neplodnosti, pa pri vsem svojem siljenju, ki ga premorem, se mi obrača in ne morem tega niti sekundo imet v ustih

. Sej ingver je dost lažje, ampak vseen, čaj ima verjetn kr intenziven okus. Med bi pa itak moral bit poleg, obvezno v čajih

.