writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del

clock-img

18.10.2010, 21:18

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Kuža hoče jit "spet" kakat. Dons je dobil malo samih kurjih jetrčk(sicer jih skupaj z briketki)  in je imel že prej bolj mehek drekec.  Ni kaj - treba ubogat. Me grize v prste na nogahuser posted image . Lumpuser posted image .

clock-img

18.10.2010, 22:22

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

mismis - za jutri vse pestke in dobro opravitauser posted image user posted image
                                                                     user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

18.10.2010, 22:22

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - za jutri vse pestke in dobro opravitauser posted image user posted image

se podpišem,
Hermy

clock-img

18.10.2010, 22:24

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

a ste mogoče gledale današnjo temo  pri Zvezdah na sodišču - dost noro. 

Gledala user posted image user posted image

Jest tud user posted image user posted image user posted image !!

clock-img

18.10.2010, 22:33

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

se podpišem,
Hermy

tudi jaz user posted image

clock-img

18.10.2010, 23:25

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Ma user posted image  mi ne da spat....priznam PMS me daje (mozoljev več kot najstnica, odkar sem šla v postopke user posted image )Gledala vse od Tednika...do Studia city...(čisti mazohizem). Najprej Vegradovi delavci, nato 137.000 sodržavljanov pod pragom revščine (predvsem prispevek o tem kako morajo v zapuščini po umrlem možu in očetu vračati socialno pomoč, ki jo je za življenja dobival), pa prispevek o avtističnih otrocih, ko starši čakajo na diagnozo in jim zdravniki rečejo, da je otrok stupiden ( a je to kakšna nova terminologija za bolezen user posted image ), pa Štefančič, ki se spravlja na Velenjskega župana...človek izgleda na mestu (ne vem...samo vtis), kot da je on kriv za vse hudo kar so kakšne firme naredile...pa Štefančič ne veuser posted image , al noče vedet, da pri teh zadevah občine dobije le nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča...ostalo je v rokah države. Župan je imel kar rosne oči... Danes sem še slišala (ne vem koliko je resnice v tem), da je znesek polovice letnega državnega proračuna romal na privatne račune na Kajmanske otoke ipd.....
Povsod po svetu se leta plodnosti zvišujejo...pri nas pa znižujejo....kje mi živimo????? Ne najdem besed...

Oprostite za ta izpad....pa nisem naštela niti 10% stvari, ki so se mi danes v user posted image  vsedle. V glavnem...user posted image ...

Optimist kot sem, upam na boljše čase....

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

19.10.2010, 00:31

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

se podpišem,
Hermy

tudi jaz se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mišmiš srečno!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

19.10.2010, 00:34

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Optimist kot sem, upam na boljše čase....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja moja

clock-img

19.10.2010, 05:11

clock-img

mismis

pencil-img

10486

aaaaaaaaaaaaaaaaaa to ni humano, imam malo na sumu tele MB, da samo nas ljubljančane naročajo tako zgodaj user posted image user posted image

ekola, ena kava za vas...

user posted image

jaz je tako ali tako ne smem user posted image  imam itak občutek, da narkoza sploh ne bo potrebna, ker jim bom na stolu zaspala user posted image

pa še en zadnjih pogledov, hm hm hotela sem reči stimulansov za moje folikle user posted image user posted image

user posted image

no zdaj pa gremo...

a ja še to. Žižek moj, svet se vrti, bogati so čedalje bolj bogati in revni čedalje bolj revni (tudi gledala včeraj vse tole kot ti), ampak mi ne bomo spremenili sveta, to ga lahko le ena orenk naravna katastrofa. Tako, da živi in uživaj...pa še kakšen per z mano kdaj pa kdaj spij, je življenje prec lepše

no zdaj pa zares gremo....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

19.10.2010, 07:03

clock-img

Anonimen

mismis, držim pesti, da bo veeeliiikooo lepih celic!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 08:13

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

Daleč mora it mismis, pa nam še kavico postreže, hvala!
mismis navijam s prsti na rokah in nogah! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Loremi, pazi nase. Kakšni so zdaj plani za naprej?

Hja, nisem zgleda najboljš pazla nase, nos in glava sta kot da bi imela notri kamen user posted image . Ampak sej pravjo, če greš k dohtarju, traja en teden, da se pocajtaš, če pa ne greš, pa 7 dni. user posted image  No vsej to je, da nimam povišane temperature, aleluja, drugač bi ap zdej mogla bit doma, zavita v deko in lepo na kauču user posted image .
Plani za naprej? Moja želja je čimprej v IVF, tud dr. je tko rekel, naročena sem pa pri njem šele 01.12. user posted image  in je to kr mal pozno, bi rada puskusla mal izsilit, če bi mel lahko prej vzel, pa da vidim, če je kakšna možnost it letos v IVF, drugače pa januarja. Oba pa morva še dat kri za SPB (tud ne vem, zakaj je to treba delat 1x letno user posted image ), pa jaz moram opravt PAP bris, tuki mam pa slab občutek.
Kako si ti? Kako vidva?
Muškatirke moje ... Fidolina, Naska, kako sta?

Miklarom si ti bolje?

Gigi dobro si tope napisala, se strinjam z vsako besedo posebej in me istočasno skrbi, kam pelje vse to. Tudi glede zviševanja plodnosti, rodnosti pri nas ... katastrofa!! Hkrati pa se dogaja, da družine, ki so se uspele situirati, si urediti življenjski prostor in družino, sedaj izgubijo službe in so na pragu revščine, po drugi strani pa država dela z denarjem, ki ga dobi od nas, da jih je lahko sram. Ampak zakaj bi jih bilo? Sit lačnega ne razume. Uf, to je pa bila tema, ki ti je sigurno še bolj pogrela živce. Upam, da si vseeno mirno spala in se vsej mal odpočila.

Jaz sem pa včeraj kužončko peljala cepit in dobila je čip in potni list. Ni to kr tko user posted image

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

19.10.2010, 09:09

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Miša pridelala 11 lepih celic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:12

clock-img

loremi

pencil-img

2184

uuuuuu super super super!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

19.10.2010, 09:13

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutrčka user posted image

Dan se je lepo začel user posted image  user posted image  user posted image . Naj se tako nadaljuje user posted image

RVI user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:15

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Loremi user posted image  za cepljenje in potni list. Ti pa pazi nase in se pocajtaj user posted image

Glede zapisanega včeraj....ja saj vem, da sveta ne bom spremenila, me pa res včasih tako zaboli, da se mi user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:15

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Miša pridelala 11 lepih celic user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Otročkov za cel vrtec user posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

19.10.2010, 09:33

clock-img

lana08

pencil-img

651

Juhu to bo veselo user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:47

clock-img

Fidolina

pencil-img

897

Priden Mismis user posted image  - ja, to bo veselo  user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:48

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Nisem še podala poročila:pri 2 mes imamo 5 kg in 60 cm user posted image  user posted image user posted image !!

Pa da vam še malo  pomaham:
user posted image

clock-img

19.10.2010, 09:54

clock-img

Anonimen

mismis, super, čestitke!! Naj se lepo oplodijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 10:06

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Juhuhu juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kokoška user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej že plavalci švigajo okoli jajc. Naj se jih čim več oplodi, čez par dni pa nazaj k mamici. user posted image user posted image user posted image user posted image Tanja vesela user posted image

clock-img

19.10.2010, 10:14

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Samo da se pridrižim čestitkam naši trenutni naj kokoški.
Naj te čaka cel kup otročkov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 10:44

clock-img

biba007

pencil-img

1124

Iiiiiiiiiiii, nogometno moštvouser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 10:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image  upam, da že plešejo sentiše s plavalčki user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.10.2010, 12:09

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Bravo miš!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hepi js! Spet bodo dvojčki!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem