writing-img

RE: II pričakujemo septembra 2010

clock-img

30.09.2010, 18:08

clock-img

Luna*

pencil-img

193

No da še jaz sporočim. Zadnji dan v septembru mojga user posted image  pa od nikjer...očitno bo tokrat teku 48user posted image  dnevni krog!?!? Sem že čist apatična. Sploh ne vem kaj naj. A nej zdej vsako soboto test delam?!?! Nič zgleda da se bom selila v november....kje je šele to user posted image

Zgleda da ta september ni bil ravno uspešen za nas. Ampak gremo v nove boje a ne?user posted image

KlaraKlara čestitke in lepo nosečnost vama želim.user posted image

clock-img

01.10.2010, 15:30

clock-img

zolika

pencil-img

554

...pa je končno prišla tudi moja user posted image ! Z 11 dnevno zamudo!

Gremo v nove boje.... =)

user posted image user posted image user posted image za vse user posted image user posted image user posted image user posted image lepih 9muser posted image !
Ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nove podvige!!!!

Se vidimo v oktobru! =) imam občutek,da bo JULIJ naš!!!!! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

clock-img

01.10.2010, 19:54

clock-img

tejchy*

pencil-img

326

Klaraklara čestitke user posted image !!! Želim ti čudovitih 9  mesecev kot user posted image in zdravega user posted image . Vsem nam ostalim, mogoče nam pa oktober prinese te tako pričakovane user posted image user posted image

clock-img

02.10.2010, 18:54

clock-img

zebr4

pencil-img

98

Samo toliko, da javim, da je prišla user posted image ufff sem jezna. Se selim v oktober.

bye,
zebr4

clock-img

02.10.2010, 18:56

clock-img

tejchy*

pencil-img

326

zebr4 user posted image bomo pa skupaj čakale in upale v oktobru ane? user posted image

clock-img

02.10.2010, 21:45

clock-img

Luna*

pencil-img

193

Evo punce. Tudi moja tečka je prišla. Sej ne vem al sem user posted image  al jezna la kaj!?!?

Uglavnem vam vso srečo v oktobru jaz se selim v november...tko je če teče user posted image  na dolge proge....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem