IZVIRNO SPOROČILO: Fleka
Otroški dodatek in preživnina?Nekaj je pa le.Jaz jih tenutno preživljam s tistim kar sem dobila od RR-jevk,saj otroški dodatek spet dobim šele septembra(dva meseca sem brez),ostalega priliva pa nimam dokler ne uredim glede preživnine.
Fleka tebe imam pa počasi že dovolj... Pa ne bom tega napisala zato ker hočem bit bolj boga od tebe, ampak ti hočem samo dopovedat, da nehaj že jamrat in naredi nekaj za to!
22.7. se mi je iztekla porodniška. trenutno sem brezposelna in brez nadomestila za brezposelnost in brez socialne podpore...Skratka brez prilivov. Otročkega dodatka dobim 34 EUR na mesec. Mož je sicer zaposlen. Plačujemo pa iz njegove plače 2 krdita, najemnino, stroške, avto, zavarovanje, telefone, hrano, ..... VSE!!!
In kaj nam na koncu ostane??? NIČ!!!!! Pa ne jamram, ampak se skušam znajdit. In ja, tudi sama sem že gledala oglase in se prijavljala na stiska.si kjer ti dnevno ponujajo delo, samo če ga hočeš vzet!!! ne tebi je ljubše in enostavnejše viset na internetu in fehtat RR-jevke, ki zaradi tebe naslednjič nekomu, ki bo pomoč zares potreboval ne bodo pomagale!!!
Ampak tko kot je napisal ICEE: "To je tvoj križ in ti ga boš ceeeeeeloooo življenje nosila!"
In zdej se resnično distanciram od tebe in od tem, na katerih boš aktivna!