IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
tinka - dej mi vec povej o tem - kak tocn je jakob - nasa je vsa flekasta - dohtarca prav da je to loh,loh se samo koza puca...kaj so teb kej rekl,kako loh pomagas...itd...od kje pride...hvala
Danes sem bila na pediatrični, kjer mi je zdravnica rekla, da gre za klasične izpuščaje dojenčkov, ki so pri njem pač malo bolj v grozni obliki. Nič o kontaktnem dermatitisu.

Pa da kao gnojnih mozoljčkov na obrazu ne rabim mazat s Tobrexom, ki sem ga dobila pri Jakobovi pediatrinji. Vglavnem jaz sem čist zmedena. En dohtar prav tko, drugi drugače.

Nama je pa postavila drugo diagnozo...prepočasno pridobivanje teže, saj Jakob svoj 12. dan življenja še vedno ni na porodni teži.

Tak da če do naslednjega ponedeljka ne bo OK, moram pridt nazaj. Pa kri mu je vzela in je CRP, ki je vnetni parameter, OK, levkociti pa so povišani.

Kao lahko tudi zaradi joka. Jakob pridno je in se obnaša normalno, tak da jaz ne vem kaj mu ne odgovarja, da se ne redi. Sicer pa vse otroke tud ne morejo stlačit v tabelce, a ne.
prebava....pijem sezamov napitek za spodbujanje mleka in imam tako prebavo, da moram tečt na WC, ko me prime

, pa men je ta sezam ful dobr, pa še zdrav je
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 22.9.2010 21:25:03 >
(T. Pavček)